_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 diablo örnegini vermissinde yanlıs olmus bence bi kere patch cıkarmasaydı blizz diablo oynayanların cogu daha önceden bırakmıs olacaktı patch cıkararark oyunun ömrünü uzattılar belki aylık ücret vs yoktu para kazanamadılar ama olsun sonucta ömrü uzadı oyunlarının ayrıca blizzardın politikalarını para kazanmaktan baska birseyle acıklayamam sahsen yada adamlar sadist millete gıcıklık yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: _ILuVaTaR_, 21 Ocak 2005 02:51 tarihinde demiş ki: belki aylık ücret vs yoktu para kazanamadılar ama olsun sonucta ömrü uzadı oyunlarının bu sözünü tam anlayamadım sana göre blizzin politikası para kazanmaya yönelikse düşüncenle söylediğin arasında çelişki oluyor.[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Sira konusunda yapacak birsey yok, serverin belli bir kapasitesi var ve bu kapasiteyide yukseltemiyorlar ve yukselmezde. Herkesin girmesine izin verirlerse bu sefer kimse oynayamaz. Yani "milyon dolarlik sirket ama bi sunu beceremiyo" demek saflik olur ki imkansiz seyler beklenmez kimseden.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya amacları para kazanmak fakat diabloda aylık ücret olmadıgı icin kazanamazlar ama en azından oyunun ömrünü uzattılar halada oynanan bir oyun isim yapıyolar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 canada dan bana oyun göndericek arkadaşa dükkan sahibinin sölediği şu blizz ay sonuna kadar us oyun satmıcak aysonu yeni server lar açıcak ve bizde ozaman şatış yapmaya başlıcaz yani ay sonunda tekrar şatışlar başlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 15000 kişilik serverda 40000 kişi oynamak isterse sıra diyede zırlar serverda çöker oyuncular belirli yerlerde oynamak için halen diretiyor sanırım olay şu adam aha high dal diyor login 500 kişi başlıyor blizzarda sövmeye bölemı olur şölemi olur be eşek herif o zaman neden high girersin git low da takıl high istiyorsanda ses cıkarmıcan[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 blizzard US satislarina 11 subatta basliyor 16 subata paket icin gun bile vermisler (yani bana verdiler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Low pop. serverlara girmek iyi fikir tabiki de, ben low serverda karakter açıp oynadığımı, ertesi gün 140 kişi sıra beklediğimi biliyorum. (LOW pop. Server ve sıra?!)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: BloodMaster, 21 Ocak 2005 11:31 tarihinde demiş ki: canada dan bana oyun göndericek arkadaşa dükkan sahibinin sölediği şu blizz ay sonuna kadar us oyun satmıcak aysonu yeni server lar açıcak ve bizde ozaman şatış yapmaya başlıcaz yani ay sonunda tekrar şatışlar başlıcak bak dediğim oldu işte blizz zamanla serverleri çoğaltacaktır ,ileride bu tür sorunların hiçbiri olmayacaktır ,oyunun serveri daha yeni açıldı bu tür sorunların olması doğal[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok yenı acılma değil artık o evreler bitti blizzard daha yenı serverlar fılan diyemez cok komık bahanelşer olur 2 ay oldu serverlar acılalı az zaman değil neyse blizzard tecrube kazanıyor :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 2 ay bence yeni sayılır hem eu geç açıldığı için eu yerine usyi seçenler oldu ,usde normalden daha fazla katılım gerçekleşti,ben böyle birşey bekliyodum bu yüzden biraz sabredersek hiç bir sorun kalmayacak blizz sorunları KESİN halledecektir[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 biraz anlayıs gostermek lazim bence..yani hic bir oyun kurulus u piyasaya surecegi oyunun simdiden 600 k tane satılacagını toplamda 1 milyon kusur tane karakter acılacagını vs tahmin edemez..tahmin edemedikleri icin bole bi sorun ortaya cıkmıs..sonucta bi kurulus elbette kar etmek isteeceklerdir dusundukleri player sayısı belki 300 k tanedir ona gore kar dusunulmustur ve ona gore server acılmıstır..yani dusunsenize 50 k playerli bi serverin altyapısını hazırlıyosun sora oyuna giren sayısı 15 k da kalıyo buyuk zararlar soz konusu olur..burda blizzard in yapabilecegi en ii sey bu durumu en kısa surede duzeltmek olur..herkes kendi acısından dusunuyo ama sonucta blizzard in bi oyun kurulusu oldugunu unutmamak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 EU Final betada High serverda oynuyorum 1 kere bile sıra beklemedim çok nadir 2 kere server göçtü onun harici lag neyin de olmuyor. bu sıra olayı tamamen blizz in milleti bezdirip bir caydırma politikasıdır. öyle yapıcagına server basına bi sayı belirlesin bari o sayı geçildiginde o server a adam alınmasın :) herkes o sayıya göre kendini ayarlar en azından.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar