Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Oyuncu ALINMIYOR! [US Serverları]

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce MMORPG.com adresinden gelen mailde okudum, Blizzard server kapasitelerini düzenlemek ve dengeyi sağlamak için WalMart ve Best Buy gibi satıcılardan oyunlarını geri çekmiş.
Kendi online stoklarında bile oyun kalmadı yazıyormuş. Aktif kayıtların ise 350.000 geçtiği söyleniyor.
Enteresan bir durum, ve beni biraz da şüpheye düşürdü açıkçası..[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

herkes blizzard dan babam cıksa yerim mantigiyla dalıyo oyuna..insallah adamlar bi ders cıkarmıslardır bu sorunlardan..eu serverlarında insallah bole sorunlarla karsılasmayız..yani bilmiyorum ama para verilen bi oyunda sıra bekleme cidden cok ciddi bi sorun oldugunu gosteriyo burasi eski nebula degil ki 1 saat ugrasıp oyuna girsin millet..neyse ama sorun bencede yukarıda dendigi gibi usa da hem usa hemde eu oyuncularının olması..eu acılınca serverlar rahatlar..
Sosyal ağlarda paylaş

her nek adar para konusu dalga konusu olsada :) blizzard oyunlarına ticaret gozuyle bakmıyor bence..en basitinden diablo2 e bakarsak adamlar 1-2 patch cıkarıp bırakabilirlerdi alan aldı bu kadar mıs diyebilirlerdi ama o oyuna bile kac tane patch cıkardılar oyunu gelistirdiler..

wow da bence ole olacak yani bi swg gibi bi patch in cıkmasını veya bi bug in duzeltilmesi icin aylarca bekleyecegimizi sanmıyorum..yinede ii para kazanır ama bu oyundan 500k adet satılmıs olsa(toplamda)bu 500 k kisiye yetecek server bilgisayarlarini barindirmak developerlara verilen maaş questwriter a verilen maaş gamemaster a verilen maaşbunların hepsi bi maliyet yani oyun oynuyouz ama bu oyunu oynamamiz icin 100 lerce kisi calısıyo belki?yoksa yani ayda 500000x15 dolar=7.5 milyon dolar kazanıyo olamazlar(misal)
Sosyal ağlarda paylaş

yeni server açmaya 'sorunu çözmek ' değil 'savuşturmak' denir
ben aynı serverda oynamak istiyorum lagı düzeltin veritabanimi server configürasyonu mu - yazılımımı neyi gerekiyorsa onu düzeltin
milyon $ lari olan şirker bu kadar acizmi
yapan nasil yapiyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...