darkgoblin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaslar merhaba ben bi script yapmaya çalışıyorum temelini hazırladım fakat 2 binek yaptım order steed ve chaos steed bunların sadece order tamerlar ve chaos tamerlar tarafından tamelenmesini ve sadece O/C lerin binmesini istiyorum bana bu konuda tiyo verirmisiniz .[signature][hline]Ultima ile hayatin birlestigi yer Darklives http://www.darklives.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Order tamer , Chaos tamer :-) equipinde order yada chaos mu diye check ettirmen gerekiyor , scriptleri biraz karışıtırırsan (order shield , chaos shield vs) bulabilirsin.[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bence en güzel olay bayan karakterleri tame edebilmesi bu fikir çok hoşuma gidiyor bazı yaratıkları fln. Buda güzel bir fikir ama pek caydırıcı değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Tame ettikten sonra ne olucak peki biraz açarmısın :D[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 binekten dansöz çıkacak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lol çıkacak bişi yok :) maksat bayanlara öncelik.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o zaman herkes bayan char[hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ne güzel oyunda herkes erkek char acıor birazda kızlar iş yapsın dimi :) tmm tmm erkeklerede binek ekleriz böylelikle renk katarız oyuna.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ahaha koptum düşünsene Vandyke bıyıklı bi Tamer güzel bir unicorn a yaklaşır İ Want Hurt You Unicorn:Yok ya yemezler güzelim sen git ablanı yada sevgilini çaüğır artık her sevene kıç dönmek yok[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 feminist derler şimdi laf ettirmem kendime diyo dimi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 e tabi yani bi tamer çıkıor ne bulduysa tamelior skill kasmada ne var şimdi heryer ph değil py olmuş (power year) bari birazda engel olalım zevk katalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konu Order Chaos tamer'dan kadın - erkek olayına dönmüş harika :D[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ne farkeder ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Forumu Feminist Kadın Derneği basarsa görürsün :-)[signature][hline]Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar