Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Order Steed & Order tamer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar merhaba ben bi script yapmaya çalışıyorum

temelini hazırladım fakat 2 binek yaptım order steed ve chaos steed bunların sadece order tamerlar ve chaos tamerlar tarafından tamelenmesini ve sadece O/C lerin binmesini istiyorum bana bu konuda tiyo verirmisiniz .[signature][hline]Ultima ile hayatin birlestigi yer Darklives
http://www.darklives.net/
Mesaj tarihi:
Order tamer , Chaos tamer :-)

equipinde order yada chaos mu diye check ettirmen gerekiyor , scriptleri biraz karışıtırırsan (order shield , chaos shield vs) bulabilirsin.[signature][hline]Coming Soon...
Mesaj tarihi:
Bence en güzel olay bayan karakterleri tame edebilmesi bu fikir çok hoşuma gidiyor bazı yaratıkları fln.
Buda güzel bir fikir ama pek caydırıcı değil.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
lol çıkacak bişi yok :)
maksat bayanlara öncelik.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
Ne güzel oyunda herkes erkek char acıor birazda kızlar iş yapsın dimi :)
tmm tmm erkeklerede binek ekleriz böylelikle renk katarız oyuna.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

Mesaj tarihi:
Ahaha koptum düşünsene Vandyke bıyıklı bi Tamer güzel bir unicorn a yaklaşır İ Want Hurt You

Unicorn:Yok ya yemezler güzelim sen git ablanı yada sevgilini çaüğır artık her sevene kıç dönmek yok[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Mesaj tarihi:
e tabi yani bi tamer çıkıor ne bulduysa tamelior skill kasmada ne var şimdi heryer ph değil py olmuş (power year) bari birazda engel olalım zevk katalım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
benn zarhojj diilim

• Yeni Oluştur...