Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 UKB codec packi yükledim. Nimo codec packi yükledim. VPlayer, microdvd, bs player hepsi var ama hiçbiri divx açmıyor. Görüntü yok sadece ses var görüntü sadece giri bi ekran hiç değişmiyor ama filmin seslerini aynen duyabiliyorum. Divx Player 2.0 ile çalıştırayım dedim çalıştırdı ama runtime error verdi 5dk. sonra. Kurtarın beni bu dertten nolur..[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Her codeci yukleyince sorun cikabiliyor. Sorunun cozumu icin buraya bakmani oneririm...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Nimo codeci uninstall edip ordaki postlardaki gibi tekrar yükledim yine sorun çıktı. Format atıcam yine yanlış bişi yapıp tekrar format atmaktan korkuyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Bence önce bütün codecleri sil sonra kur. Görüntü olmamasının sebebi codecten kaynaklanıyor. Birde izlemeye çalıştığın movie sendeki codeclerden sonra çıkan bir codecle yapıldıysa izleyemzsin. Divx en son 5.02 var galiba codec packleri bir incele belki onlarda 5.02 yoktur.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for?
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Şimdi bu film için hangi codecleri yüklemem lazım. Diğerlerine bulaşmadan gri ekran görmeden izlemek istiyorum artık. Bunalıma girecem :([hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 mp43 diye aratirsan google da bulursun. Baglantim duzgun olsa direk link verirdim ama malum ulkecek kablomuz kopuk...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tamam sağol audio için napıcas ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gspot a dikkatli bakarsan audio bolumunde bi sorun olmadigini gorursun... codeclerin kuruluymus...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Cidden öyleymiş hehe Az önce divx player 2.1 ile açmayı denedim de ses çıkmıyodu ordan aklımda kalmış sanırım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Hay yaşa be. Bende bu programın adını arıodum ya. Bi ara başka bişi ararken bulmuştum yazmıştım bu forumlara. Sonunda çıktı bi yerden :D[hline]This Cat Scratches Free.
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Şimdi herşey çok süper ama ses alıp başını gidiyo. Görüntüyle altyazı parall gidiyo ses 2-3 dakka öne geçiyo filmin ilk başlarında başabaş gidiyolar da sonra ses görüntüyü geçiyo çok feci. Yok mudur onun çözümü ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bu dediğin şey genelde eski ve yavaş bilgisayarlarda olur. Her filmde böylemi ? Filmdense zaten yapabileceğin pek bişi yok. Ses ile görüntüyü sonradan senkronize edebilmek için sesin tutarlı bir biçimde baştan sona aynı aralıkta olması lazm. Yani 2 sn den başlayıp 5 sn'e çıkıosa filmde yapcaan bişi yok. Aslında codec pack yüklemen iyi birşey deil. Ya xvid'dir yada divx. Ses olarakta ya mp3'tür yada ac3. Bu 4ünü yükledinmi ayrı ayrı sorun çözülür. Bende öyle.[hline]This Cat Scratches Free.
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Filmdenmiş 2 film izledim onlarda seste sorun yok. Gerçi bilgisayar da o kadar yüksek model değil ama.. Ayrıca sildim o filmi :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Öne çıkan mesajlar