Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Arkadaşlar 1 Adet Kol (hiç bir sorun yok) The Last Of Us Dark Souls 2 Dark Souls istediğim ücret 200TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 en önemli şeyi atlamışsın, hangi ps3? ıyy ps3 yokmuş taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 PS3 satmıyorum, PS3 oyun satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Dark souls 1 bilemem ama dark souls 2 hayatımda oynadığım en iyi oyundu kesinlikle tavsiye ederim. Hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herifcotr Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 emin ol dark souls, 2 den cok daha iyi. bence kesinlikle onuda oynamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Ps3 ü sattım ama olur da yakın zaman da ps4 alırsam onu da oynamanın yollarına bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar