_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 sımdıden bır cok guıld kuruldu fakat oyun ıcınde bu guıldler nasıl kurulacak gmlere fılanmı ıletılecek ve bu guıldlerın kendı mekanları olacakmı olacaksa kendılerımı satın alacaklar yoksa blizzard her guılde bır yer tahsısmı edecek[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 oyunda bildigim karıyla gm yok :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 guild hall gibi bir yer yok . Guild almak içinde bir vendor var ondan alıyorsunuz. Oyunda Gm de var ndeen olmasın ki :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bilemiyorum ama oyle guild mekanları falan olmaz zannediyorum.Cunku 300.000 kişilik oyunda en az bi 1000 tane guild olur.Eger olursa zaten oyun senaryodan cıkar ultima onlineda oldugu gibi guild savaslarına donusur.Sen benim kaleme be senin kalene haydaaaa. . . :D Ama tabi guild uyeleri biyer belirleyip orayı kendi coplukleri ilan edebilirler :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar