pulkas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 dana gibi ekranda gpsle yol takibi yapacak olursan kaza kacinilmaz gibi.3g li olanin tek avantaji gps.telefondan hot spot hikayesi kullanisli.orada eger pil cabuk bitecek derdindeysen bi tane 10k mahlik harici pil alirsin yanina uzun yola ciktiginda.telefonu fullersin tabletide %80e kadar falan sarj edersin onunla. telefondaki gpsi tablet kullanabiliyo bu arada ama inanilmaz lagli oldugu icin gps arabayi 1 km geriden takip ediyo.bazen hic takip etmiyo, deneyimle sabit.cozum bulamadim buna.bunu copilotluk icin denemistim.arkadasla uzun yolda.sonra telefona geri donduk tabi. BabacumMostors said: ... biri güvenli olup olmadıkları hakkında bilgilerini aktarabilir mi?... mitm yapiyolar, cookielerini caliyolar sonra o cookieleri tarayiciya inject edip facebookuna gmailine ne kadar o anda kullandigin account varsa alayina giriyolar.sifrelerini, klavyeden bastigin her tusu tane tane logluyolar.loglarla ugrasmamak icin bide parser koymuslar, servis{facebook, gmail, ...}: [username, password] ayikliyo direk.doruknet olur ttnet olur servis saglayiciya login olmadan sadece wireless aga ucundan dokunsan yukaridaki tum teraneyi yapabiliyosun. sacma sapan bir suru mevzu var.bu mevzulardan vpnle korunuyosun heralde.public internete girmek cok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Bende cellular tavsiye edeceğim hatta Turkcell'den kontratlı alınca cazip oluyor. Kontratlı almazsanda data hattı alıp kafana göre kullanırsın, Turkcell'in mesela paylaşımlı internet paketi var. Platinım'da 2 GB hediye etmişlerdi bununla tabletteki data hattına direkt internetini paylaştırıyorsun. Tether yapabilirsin doğru ama bence her seferinde onu aç kapat hepsinden önemlisi telefonun sarjına bağımlı hale gelmek bana cazip gelmedi açıkçası ama sonuçta tercih meselesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Şuana kadar 4 kişi net bir şekilde Cellular tavsiye etti. Geri kalan çoğunluk, internetin tethering ile halledilebileceği görüşünde. Aradaki fiyat farkını vermek yerine harici batarya almak da mantıklı geldi. Öyle yaparım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 3g ile olanını al. Mantık araba alırken dolusunu almak gibi düşün. Satarken çabuk gider ve daha pahalıya satarsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Pek satarım gibi gelmiyor. Genelde bizim ailede ablam ve benden eskiyenler annem ve babama gidiyor. iPod Touch vardı, iPhone 4 alınca onu anneme verdim. Sonra iPhone 5 alınca iPhone 4 anneme geçti. Aynı şekilde ablamdan da babama kaydı telefonlar :) Daha sonra yeni bir tablet alırsam eskisini evdekilere veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Wifi versiyon + o fiyat farki ile en babasindan powerbank tarzi birsey boylece elinin altinda hem telefonu hem ipadi en az 3-4kez battery full sekilde kullanabilecek enerjin oluyor boylece hergununu elini kolunu sallaya sallaya non stop oyun oynayarak gecirebilirsin. Oyun kismi oylesine ornek maksat eletronik aksamlari kesintisiz kullanabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Kullanım şekline bakar o zaman, ben mutlaka evde veya wireless olan bir yerde kullanırım diyorsan wifi olanını al, ama çok mobilim, dağda, bayırda, ormanda da kullanırım diyorsan (tabi buralarda operatör çekim gücü varsa) o zaman da cellular olanını al. Ben genelde evde de kullansam ipad air cellular aldım gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar