BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 arkadaşlar selam, pazar öğleden sonra yaklaşık 10 (+2/-2) ufak bir etkinlik yapmayı planlıyorum 14:00'dan sonra olacak şekilde, aklımda üç yer vardı fakat birinde konser etkinliği var (gitar cafe) öteki ikisi de pazar günleri kalabalık olduğundan rezervasyon alamıyor (yer cafe ve isis cafe) bildiğiniz benzer bir yer var mıdır? isteyen yemek yesin isteyen kahve içsin hatta alkol alınabilir olması daha iyi olur umarım yukarıda bahsi geçen mekanlar size bir fikir vermiştir. seviyorum ki sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Viktor Levi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 cafe coupe iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 viktor levi haftasonu illaki alakart yenmesini istiyor "ben bi kahve alacaktım" dediğinde "servis açamıyoruz" diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Agapia'ya baktın mı canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 10 kişi gidip çoğunluk kahve içecekse de rezervasyon falan ayıp la :D zaten pazar günü full dolduracağı garanti adamın. niye yemek yiyecek birileri varken 3 kuruşa kahve içecek 10 kişiye büyük masa ayırsın ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ildo gel gene bizde yapalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 ahahahah oraya getirmem zor ya sürpriz olmaz sdf hani gerekirse çıkarır bi miktar para da mekan kirası niyetine çıkarır masaya koyarım yani yapacak bir şey yok, kızı paradan daha çok seviyorum bi de o saatte elbet yemek yiyen olur, zaten ona göre rezervasyon alıyorlar diye düşünüyorum, diğer mekanlar direk rezervasyon almadı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar