i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 çok deli bi çisgi roman yaw... şimdi bu dampir gecelerin efendisi( wampir)nin oğlu ,ee annesi insan oluna ortaya bir dampyr çıkıyo... efsaneye göre insanlar için vampirler nasıl efsaneyse dampyr lerde vampirler için efsaneymiş ... çok kaliteli okuyun acaip sarıyoooo.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sen bana okursun canım :lol: * üşenir *[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Ne Yapar Bu İnsan? - c+ c# Scriptler Yazar - Grafikle ugrasir - Web design ile ugrasir - Radyo yayınları yapar - Kahve icip evde tarzan gibi dolasır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Yanılmıyorsam 1970'lerde üretilmiş bir İtalyan ÇR'si idi ama seveni varki hala bir hayran kitlesi var.Dampyr namı ile bilinen karakterin annesi bir insan ve babası ise bir vampir.Haliyle o hem insan hem de vampir ırkının en iyi özelliklerine sahip bir avcı olmaya doğru ilerleyebiliyor.ÇR'sini henüz okumak nasip olmadı ama çok dramatik bir öyküsü olduğu söyleniyor. Ana karakterin kendi türünü avlayan bir tür "melez" gece avcısı olması 1980'lerden başlayarak Vampire Hunter D'ye , 1990'larda Castlevania , Blade ve Blood : Last Vampire'ye ve 2000'lerde Devil May Cry ve Hellsing gibi farklı platformlardaki denemelere ilham kaynağı olmuş gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Okuyanlar şiddetle (kafama vurarak) tavsiye etti ama okuma fırsatı bulamadım. Aha ilk sayının kapağı sahaflarda görürseniz direk saldırın.[signature][hline]John_Petrucci, 17 Ocak 2005 21:14 tarihinde demiş ki: Yaşasın hepimiz öleceğiz :tebrikz:All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu capon tarzına benzemiyor. Out! :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lütfen göz boyuyla değerlendirme yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi de azcık italyanca sanki... ingilizce ya da türkçeye çevirisi var mı?[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: nightstalker, 20 Ocak 2005 11:10 tarihinde demiş ki: Lütfen göz boyuyla değerlendirme yapmayalım. Göz boyuyla alakası yok olayın. Ben Uzak Doğuluların yaptıkları çizgi romanları beyeniyorum. Dampyr de öyle mi diye bir göz attım topic'e ama maalesef Dampyr Sergi Bonelli'nin çizgi romanıymış. Çizimler manga tarzı değil yane. O yüzden benim için out. Gözlerin küçük çizildiği öyle çok japanese manga var ki! Gelip de benim gibi hergün anime seyreden birine böyle göz boyuyla değerlendirme yapıyorsun dersen olmaz işte. Demek ki sen baktığın şeyin manga mı yoksa çizgi roman mı olduğunu bile daha anlayamıyorsun... Yani bu sana göre manga ve ben göz boyuyla değerlendirdiğim için bunun manga olduğunu anlayamıyorum. :lol: Manga deil bu. Italyan mı, İspanyol mu japon anime-manga çizim tarzıyla alakası olmayan Bonelli diye bir amcanın çisgi romanı o arkadaşım. Her çizgi roman manga değildir. Manga ve animelerin çizgi roman ve animasyonlardan farklı kuralları vardır. Bir Batman'le Berserk'i asla aynı kefeye koyamazsın. Hepsinin yeri ayrıdır ve isteyen istediğini beyenir. Herneyse işte.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 wala feci sarıyo nediim bi kitapta beş hikaye oluyo soluksuz bitiriorm bi günde eminim ki herkesin haşuna gider :) özellikle öyküdeki hatun karakter tesla ve harlan drakanın her öyküde aşık olduuu sayısız kadın hepsi müthiş farklı ve ilgi çekici hatunlar:) insan hayallere dalıyo ''ulan yokmu gecelerin efendisi gelsede ısırsa benide...'' die... ama yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 doğu avrupa'da geçen supernatural gibi bi şey. çok güzel. harlan da çok karizmatik bi karakter. sahaflarda rast geldikçe eski sayılarını topluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 KireiMerodii said: Gelip de benim gibi hergün anime seyreden birine böyle göz boyuyla değerlendirme yapıyorsun dersen olmaz işte. asdoasjkdfıopasdjf 6 sene önce bile olsa efsane bi mesajmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar