Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Grafik sorunu

Pagan_Angel

Öne çıkan mesajlar

Sistemim amd64 3000 + 1.8 ghz 1gb ram geforce 6600 gt oyunu 1024 768 de oynarken iç mekanlarda gayet rahat oynamama ragmen dış mekanlarda yavaşlamalar oluyo çözünürlüğü 800 600 e indirince gayet akıcı oynuyorum sizce sorun nerde olabilir sorundan kastım 1024 768 oynamak için bu sistem yeterli dilmi?
Sosyal ağlarda paylaş

bende amd 2500+ var, ekran karti da öyle ahim şahim bişi deil mx 460 lardan. 512 de ram var, 1024 oynuodum ben ya, bi tek iron forge da auction house a girerken bi kasilma oluodu o kadar, orda da cok oyuncu oluo genelde ondandir diodum, bi de defrag yapmak lazim makinaya, senin alette bi sorun cikmamasi lazim kanimca, arkadaşlarin dedigi gibi driver olayini kurcala biraz, bi de ana kartinin da chipset icin cikmiş yeni driver lari olablir, onu incele, ama monitör falan =) o komik geldi biraz bana,,
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kotu bi kartla 1024 768 oynanabilir ama adamin sistemi yukarda yazıyo ben o sisteme sahip olsam oyundaki butun ozellikleri en ust seviyeye cikartirim ama su an ki sistemimle onu yapmam.. belki tek sorun her seyi en ust seviyeye getirmesinden kaynaklanıyodur..
Sosyal ağlarda paylaş

512 ddr 400 gf fx 5200 128 mb celeren 2400 var 1024x768 oynuorm hersey full...dedigi gibi arkadasin auction house a girerken kasior sadece,bide ironforge un icine ilk girdigimde cok insan oldugundan bir kasilma soz konusu onun disinda gayet iyi.
Adamlarin sucu yok,ironforge deil,ahir sanki,adamlar geliorlar petlerle,atlarla,yok minion uydu,bide son zamanlar da auction houseun ortasinda infernal ını serbest birakn warlock lar turedi garibim level 10-20 ler tik diye inior mezarlik oluor auction house bir anda...
Sosyal ağlarda paylaş

ah infernalin zaten gozu donmus onune kim gelirse vuruor,isin traji komik yani,istek yapan deliler cikior;"ya infernal cok gorduk,doom guard yok mu?"
Auction house da ceset,infernal larin yani sira,orc cesetlerinede rastlamak mumkun,bunlar genelde ciplak oluor,ve nasil oraya geldiklerini anlamak pek mumkun olmuor,zira ben birkacina rastladim,adamlar ironforgeun icine resmen itemsiz adamla geliolar,ve bi sekilde icine kadar giriorlar,ama hedef belli,auction house(zaten lagdan kirilior garibim auction house)!
Goruntu kirliligi icin birebir yani...
(bu arada campfire kurup mangal yapanlarda var...bu amerikalilar cok yaratici)
Sosyal ağlarda paylaş

güncel sürücüleri kullan, sırf ekran kartı değil anakart içinde kullan. Ekran kartı ısına dikkat et, o kartı arkadaşıma aldık daha yeni (palit 6600Gt 256MB) wow felan hikaye hiç bir şey o ekran kartı için AA ve Filter açık oynuyo full de, bir de monitörün destekliyorsa 100HZ veya 85HZ ye getir, o da etkiler ya da kısaca Vsync i kapat.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 19 Ocak 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
grafik olaylarini monitor cok etkiliyo monitorun kotu ise boyle bir sorunla karsilasabilirsin..

monitörle alakası yok.
AA açık olabilir.
driver da sorun olabilir.[signature][hline]Bob Kelso.10 inches.
It's like a baguette.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 19 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki:

monitörle alakası yok.

var çok güzelde var.
"bir de monitörün destekliyorsa 100HZ veya 85HZ ye getir, o da etkiler ya da kısaca Vsync i kapat." Vsync i kapamazsa monitör kaç hz de ise ona göre fps verir. çünkü sync tazeleme hızına göre kendini ayarlar. Kaç tane oyun böyle bilemem ama wow bildiğim kadarıyla böyle.
alakasıda bu.
EDİT: böyle trip atar tarzda bir yazım gibi gözüktü gözüme yazdıktan sonra öyle birşey yok :D yanlış anlaşılmasın.[signature][hline]

[Bu mesaj Asphodel tarafından 19 Ocak 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 19 Ocak 2005 13:19 tarihinde demiş ki:
said:
EarS, 19 Ocak 2005 12:42 tarihinde demiş ki:

monitörle alakası yok.

var çok güzelde var.
"bir de monitörün destekliyorsa 100HZ veya 85HZ ye getir, o da etkiler ya da kısaca Vsync i kapat." Vsync i kapamazsa monitör kaç hz de ise ona göre fps verir. çünkü sync tazeleme hızına göre kendini ayarlar. Kaç tane oyun böyle bilemem ama wow bildiğim kadarıyla böyle.
alakasıda bu.
EDİT: böyle trip atar tarzda bir yazım gibi gözüktü gözüme yazdıktan sonra öyle birşey yok :D yanlış anlaşılmasın.

nassı ya.. vsync ile fps arasında bole bi balantıyı ılk defa duyuyom[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şole oluyor makina o an atıyorum 120 fps verecek ama vsync açıksa monitörün tazeleme hızına ayak uyduruyor ve 60 hz ise 60 fps alıyorsunuz. Genelde vsync in kapatılması öneriliyor hatta direk driver default tan kapatabilirsiniz.[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Anlatmaya çalıştığımız o. Eğer vsync açarsanız tazeleme hızınızla fpsniz eşitlenir. (Tabi fps tazeleme hızından yüksekse). Yani bir oyunu vsync kapalıyken 100 oynuyorsanız açarsanız tazleme hızı ne ise o olur. Deneyebilirsiniz...[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar :
Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede görüntü tamamen gidiyor. Sİyah bi ekran birazda grilik var :) Daha öncede olmuştu ama şimdi 2 dakkada bir oluyo. Acaba cosmos tan mı? Tarihi GF2 32mb ıma driver refresh çekiim bakalım düzelcek mi? Benzer sorun yaşayan var mı?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka ya monitor ekran kartında gelen tazeleme oranını desteklemezse çalışmaz

14 inc casper (2001) ve philips 109b5(2004) ile de tekrar 800*600 60 hertz denedim hiç bir fark yok oyunda

+ iki monitoru aynı anda miror layıp ve tektek çalıştırdım[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

daha oncesini bilmiyorum ama benim dedigim mantıklı geliyo bana o sistemle en ust ayarlarda wow oynanır ama en ust ama iste oyunda olan npc i di player iydi internet e cok yukleniyo su an ki internet sorununu goze alırsak yavas yuklemesinden kaynaklanan bi yavaslama olabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...