Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlıs Skill Verilirse ???

Limbeck

Öne çıkan mesajlar

Ya daha oyuna baslayamadım ama merak ettigim bi nokta var.Bircok oyunda yanlıs skill/stat verildi die yeni karakterler acılır millet surundurulurdu.(Ragnarok,Diablo vs.).Bu durum bu oyundada boylemi.Zannedersem statlar degiştirebilior yanlsı verildii zaman.Eger oyle deilse bilen abilerimiz vermemiz gereken/gerekmeyen skiller hakkında build yazmaya baslamalılıar bence şimdiden.Yani bi ice mage ile fire mage hangi skillere vermelidir ?_yoksa butun skiller zaten acılabilirmi? Hatam varsa affola.Yardımlarınız bekliorum...[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

statların üstünde direk bir etkin yok,kendisi artıyor otomatik. anca ilerde giyilen itemlarla değiştirebiliyorsun, oda zaten sana bağlı bişi. bi riski yok.

skillleri zaten sen satın alıyorsun, yanlış bile alsan kaybın para ve vaktin olucak, hangisini kullanıp kullanmayacağını sen seçiyorsun sonuçta ayrıca sonradan alınan bir skilli iptal edebiliyorsun anında.

abilityler zaten aynı şekilde, hangisini kullanacağını sen seçtiğin için yanlış bile alsan gene tek kaybın para olacak.

en önemli olay talentler, yanlış yaparsan geri alınabiliyor ama pahalı baya bi geri alması, 5gold felam puan başına galiba?

onlarıda kullandığın abilitylerine göre en verimli olacak şekilde seçersen sorun kalmıyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 20 Ocak 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese cok tesekkur ederim.İçime su serptiniz.Para bulmak sorun olmazda karakter degisseydi cok fena olurdu.Yani insan bi karakteriyle ozdeslesmek ister.Yanlıs oldu bidaha ac falan olmaması cok tatlı olmus.Gerci bi baslasam 10 tane karakter acmaya razıyım ama neyse :D . Tekrardan tesekkurler.Ben yeni katıldım aranıza bana bu konularda yardım edeceniz :D Hersey kersılıklı.Bakarsınız ilerde cok guclu olurumda sizi 30 tane hordish mannerın arasından kurtarırım :D Oynayanlara ii oyunlar oynayamaynlarada allah sabır versin :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...