BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bana pre orderla gelen kutudan çıkan bir key var bir kişiyi eventlara davet edebiliyorum, oynamak isteyenler mum diksin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ben istiyorum kesinlikle :) ama neye göre oynanıo hafta sonumu bide nerden aldın :( bende pre order almayı düşünüyorum ama nerden alabileceğimi bilemiyorum bunun hakkında bilgi verebilirmisin türkiyede kim satıyor ankara varsa iyi olur.... sırf paticik forumlarına guild warsı gördüğüm için girdiğimi de itiraf etmeliyim çok iyi olmuş bu bölümü açtığınız... [signature][hline]- Dowai - mum dikilir... [Bu mesaj Dowai tarafından 25 Aralık 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 oyunu avrupadan bi siteden aldım Türkiyede satıldığını sanmıyorum henüz ön sipariş aşamasında zaten, oyun çıktığında belki satılır bilemiyorum ön sipariş verenlere bir kutu yolluyolar ve içinde oyun ile ilgili çeşitli materyal ve 2 adet de event key çıkıyor birini kullandım bu "invite a friend" diye yolladıkları ikinci key[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ben ben ben :) TAbii vermediysen ne zaman event birde ?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 nerden aldın nasıl alabilirim ben peki ? yada im a friend your friend mi demeliyim :)[signature][hline]- Dowai - Mum dahil herşey dikilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dowai Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Çok teşekkür ederim invitation için bu arada bu hafta sonu sanırım event war orda buluşmak dileğiyle....[signature][hline]- Dowai - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esteban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ucreti neyse ödemeye hazirim . 3 yildir bu oyunu bekliorum. lutfen yardim. isin aksi gibi bide en iyi clanlardan birindeyim:( ama oyniamiorum valla. lutfenn yardim . mailim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar