ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Kontrol edeceğin bir şey yok. Ama yine de istersen; Metal kasasının birleşme yerlerini parmakla kontrol et. Eğer darbeliyse oraları biraz çıkıntılı olur. Fabrika çıkışı hatasız oluyor. Ölü pikselli falan bulursan sorun etme. Garantisi devam ediyorsa servisinden 1 haftada yeni ekran ile değiştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Ölü piksel olayı mantıklı. Ben yurtdışı gelen ürünlerde klon imei falan , kapanma durumlarını dert ediyorum biraz. Bu tel borsacıları satıyor güzel fiyatlara garanti falanda var diyolar ama pek güvenesim gelmiyor ipod touch 5 e 50 lira verdikleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Klon imei olayını https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama buradan sorgulayabilirsin. İnternete girip sorgulayabileceğin bir cihazla gidersin almaya, kontrolünü yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Şu tarz ilanlar neden ucuz oluyor garantiyi sadece kendileri falan mı veriyor? İlan m8 Güvenilir mi bunlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 garantisi yok, ne kendi vermesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hee , geçiyorum o zaman. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 nerden geldigi, ne oldugu belli degil telefonun, sonra basina is cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şunu alıyım diyorum siyah daha hoş diye hemde iyi kulaklık var Bu ama harman kardon US e özel sanıyodum , siteyi aradım sordum Türkiye uyumlu dediler.Başka kaynak aradım bulamadım var mı bilginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 DoruK said: htc one m8 alacaktim aylar once, soyle super boyle mukemmel diyor kullanan bir baktim cektigi fotograflar casio asker saati kalitesinde aletin. Cayi puskurttum bildigin ciddi ciddi okurken sdg Iphone al gec, androidle hic maceraya girme. Ben bi kere girdim bin pisman cikana kadar telefonu parcaladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar