Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 g2a'dan oyun alacaktım da, "otomatik güvenlik sistemimiz ödemenizi kabul etmemiştir" benzeri bi e-mail geldi, siteden baktım, canceled görünüyor sipariş. paypay da mail atmış senin iş olmadı diye. paypal'daki balance boştu, kredi kartı-paypal-g2a şeklinde alıyordum. g2a canceled diyor, paypal canceled diyor. sonuç olarak kredi kartına ne zaman geri yatar bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 hsbc mi kart. bazi bankaların, bu verification sistemi sürecinde CVC kodu iletiminde problem yaşanıyo. hsbcde yaşıyorum aynı şeyi, ama yalnızca yurtdışı menşeili bazi firmalarda. paypal çekemiyor, blizz çekemiyor mesela hsbc'mden para, CVC bile girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 yok finansın kartı üzerinden çıkardığım sanal kart. daha önce herhangi bir sorun yaşamadım. hatta şu saçmalıktan 5 dakka önce yine aynı siteden başka bişi aldım, sorun olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 paypal'a para 11 gün içerisinde geçiyo moruk. bazen anında yatırılıyo bazen 11 gün sürüyo ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 peki paypal balance'a mı yatırılacak yoksa kredi kartına mı? paypal'e yatacak olsa şimdiye yatardı gibi gibi geliyor "the seller canceled this payment, and the money has been returned to your account" diyor çünkü. uçağa binince dahi "kayseri'ye gidiyor di mi?" diye soran dayı gibi diken üstündeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 hesaba yatırın parayı paypalden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 kredi kartına abi. hangi karttan çektiysen ona yatırıyolar. paypal balance olayı türkiyede bi boka yaramıyo gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Türk firmalar paypalla ödeme alsa işe yarayacak baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Euro'dan dolara cevirirken son zamanarda iyice euro degerini dusurdu sanirim 1.08 dolar falan sayiyor. Eskiden boyle degildi. Kullandiginiz paypal alternatifi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 g2a kart kabul etmiyor mu? niye sanal kart varken araya paypal soktun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar