BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Ucuzlar: şu anakart + 2x 2gb ocz ddr2 pc8000 şu ramler = 100tl, (kargo ücreti alıcıdan, 8tl tutacaktır) bu sistemi alıp yanına e8400 core2duo takıp, 3600mhz ocleyip 2 sene öyle kullanıyorsunuz. düzgün bi ekran kartıyla her oyunu oynatır. Ücretsizler: işine yarayacak- ilk isteyene gidecek bunlar, 1 adet iphone 5 uyumlu balık gözü lens (macro ve wide kısımlarını çalıp, sonra iade eden bir müşteriden kaldı ^^ sadece balıkgözü lensi mevcuttur.) = (kargo alıcıdan 5tl tutacaktır) 1 adet klipsli balık gözü lens, bir çok telefona uyuyor bu. bunun da sadece balık gözü kısmı mevcut.(kargo alıcıdan 5tl tutacaktır) 1 adet altın renk kapaklı note 9150 edge kılıfı (kargo alıcıdan 5tl) (resim çekmeye üşendim süpriz olsun) 1 adet kullanılmış fakat sağlam durumda iphone 4 vapor ops kılıf (kargo alıcıdan 5tl tutacaktır) (alyanı kayıp, vidalarını takabileceğiniz alyan bulmanız gerekecek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 iphone 5 lens aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 diğer lense de talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 lensler gitti o vakit. adres atar mısınız pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 patron pm'i attık ama ses seda çıkmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 OOOOOOOOO FAKE SATIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Alın bunu alın alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 msg attim bakalım kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 bugün gönderiyorum hepsini ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 oo helal. beş liramı hazır edeyim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 yanlış yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 klipsliyi bana yollamışsın ama eyvallah (: güzel alışveriş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 dun aldım qanqa cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Spompas kusura bakma seninkisi kaynadı ^^ güle güle kullanın diğerleri gönderildi, anakart ramler de satıldı hadinn sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 ^^ olsun gözler kargoyu bekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VecamiMahyisti Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Iphone 4 kılıfı gitmedi ise ben alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar