Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hadi bakalım bu halkın bir DEV! kampanyaya daha ihtiyacı var heuheuh[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yaw patide hosting firmalarına gıcıklık mı vardır nedir? servisi beğenmezseniz beğenmezsiniz bu kadar basit neden daha abartıyorsunuz ki.. bütün patilerin hosting şirketi mi var? eğer öyleyse benim niye yok?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Satalım sana bi reseller ehueheuh =D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 0216 449 04 32 burda grafik dizaynın sitesinden kaldırdığı telefon[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Rahan, 20 Ocak 2005 14:21 tarihinde demiş ki: yaw patide hosting firmalarına gıcıklık mı vardır nedir? servisi beğenmezseniz beğenmezsiniz bu kadar basit neden daha abartıyorsunuz ki.. bütün patilerin hosting şirketi mi var? eğer öyleyse benim niye yok? bir kaç kişinin var gibi görünüyor. özelliklede bu tip bir iş yapmayıpta babasının malı gibi başka firmanın reklamını yapanların ama bu konuda pek göremedim kendilerini nedense :) o yüzden bu konu için o genelleme yapılamaz Rahan lütfen :-p geyik bir yana çoğu yalan dolan olan bir höstingçi olduğu ortaya çıktı bu tiplerin. canerg sağolsun. diğer yandan acımasızca soru yağmuruna tutulmalarına gerçekten memnunum -ki umarım banada öyle yaparlar :p- bu işi ayağa düşürenler bu işten pek memnun kalmıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Zopik yandım olum sen hahaha kan kusacaksın host açıp bunu patide söylemek neymiş göreceksin.. Höhöhö bu arada bazı adamların çıkar amacı güdüp milleti dolandırmaya çalışmaları, paticiği de buna alet etmeleri çok çok gıcıkıma gitti patideşifre ekibine teşekkürler bu acımasız zanlıların asıl yüzünün ortaya çıkarılmasından dolayı pislikler..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eheheh ... harbiden ha baya kaşındım bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar