Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende Anemi var, şifa arıyorum,

felixxx

Öne çıkan mesajlar

Günde aldğım toplam 7 ilaç ile vücut dengelerim alt-üst durumda.. Son 6 aydır bende Anemi (Kansızlık) problemi de başladı.. Konuyu uzatmıyorum, vücutta kan yapan besinler nelerdir? Benim bildiklerim, pekmez,ıspanak,siyah üzüm şimdilik.
Derin bilgilerinize güveniyorum,[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

Sn Pati Gecmıs olsun..
Domotes ve Domotes suyu vs vs[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Domates ve pekmez gerçekten iyi kan yapıyo.Yinede bence bi doktora falan danış bu konuyu..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

evet, bugün uzun süredir duyduğum kan yapan şu ciğer'den yedim, dedeler kurban kesmiş ya..güzeldi ama bana biras ağır geldi...ciğer yemek için illa kurban bayramlarını beklemeyip te marketlerden alsam kilosu ne kadar bilen varmı?[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben siyah beyazken 4 ay demir hapı kullanmıştım. Şimdi daha renkliyim... Geçmiş olsun...

Böbrek, ciğer, ıspanak, maydonoz, bol bol yeşillik yemeye çalış işte. Dışardan satın aldığın pekmez ise işe yaramaz, boşver. Besin değerlerinde demirin adı bile geçmiyor.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

Anne tarafımda var, kardeşime geçmiş bana geçmemiş.
Kendine dikkat edeceksin ya en kötü hastalığım böyle ufak olsun diceksin artık, yapıcak bişi yok :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Kendine dikkat edeceksin ya en kötü hastalığım böyle ufak olsun diceksin artık, yapıcak bişi yok :/

Siz hangi anemiden bahsediyorsunuz, ben anlamadım. Şu ciddi olanından mı? Eğer akdeniz anemisi filan varsa tekrar tekrar geçmiş olsun. Sıradan bir kansızlıksa takma kafaya 3 ayda demir hapıyla geçiveriyor.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

domates ye :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

:) sewindim. Geçer canım. Ben ilkokuldan beri kansız kansız dolanıyormuşum etrafta. Birşey olmadı. Doktorlar hafif diye hiçbir şey vermeden gönderiyorlardı beni. Kafamın dikine gittim, zorlan yazdırdım demir ilaçlarını. 4 ay kullandım ve artık göslerimin altı mor diil. Hıyar doktorlar. İlla geberiyor olman gerekiyor bişiy yapmaları için.[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 20 Ocak 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:29 tarihinde demiş ki:
Kendine dikkat edeceksin ya en kötü hastalığım böyle ufak olsun diceksin artık, yapıcak bişi yok :/

Siz hangi anemiden bahsediyorsunuz, ben anlamadım. Şu ciddi olanından mı? Eğer akdeniz anemisi filan varsa tekrar tekrar geçmiş olsun. Sıradan bir kansızlıksa takma kafaya 3 ayda demir hapıyla geçiveriyor.

Yok, çekinik anemi bu. Yani kardeşimin çekinik anemi birinden çocuk sahibi olmaması gerekiyor sadece. O zaman tam hasta olur çocuk.
Hiçbir sorunu yok yani, dediğin gibi demir hapı falan alması gerekiyor periyodik olarak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

Babama Zamanında Kesin Ölecek Demişler bu kansızlıktan dolayı bi doktor babaanneme bolca kara üzüm yedir demiş babaannem hiç usanmadan 2 yıl kadar yedirdi şimdi sapasağlam kansızlığa bire bir kara üzüm

istersen bi doktora sor dediklerimin aynısını diyecek zaten benim öğrencimdir :P[signature][hline] Under Construction . Coming Soon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...