Gallant Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Eskiden gidin matematik odevinizi sorun babaniza derlerdi(hos benim 8 yas matematigim pederden daha iyiydi:)), simdi el isini pedere yuklemisler. Havar komsular havar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 elesso said: miyaw 43 yaşında mısın gerçekten? Yok olmadım daha o kadar:) zamanında miyaw diye mail almaya çabalarken dolu oldugunu gorunce unutmamak için sonuna 33 yazmıştım(sene 95) o zamandan beri hep aynı forumlarda vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ögrencielre ödev yetmiyo ailelerine de mi veriyoalr yazık lan size ahhahahaahhha gider döverdim ben hocayı lan her ayakkabı da bağcık yok mu zaten bağcık bağlamayı öğrenmek ne demek yada hoca yapsın hocanın işi ne ahahhahaha hayatımda böyle saçmalık duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Jaeger ilerde çocugun ılkokula basladıgında görelım bu mesajı.Kendi derslerime,ödevlerime bu kadar çalışmıyordum ben,zaten baytarlıgıda zor bela kazanmıstım universitede ama şimdi gunde 2 saat oğlanın basında durup ödev yapmasına yardımcı oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar