Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İçerde neler oluyor ?

Dunedain

Öne çıkan mesajlar

NE olmuyor ki süper bir muhabbet ve keyif var arkadaşlar . Anatolian Sunriseı 2. günümüzde kurduk içerde sonra beraber takılmaya başladık bu oyun kesinlikle solo için yapılmamış. Yani solo yapabilrisiniz ama grupla helede kanka adamlardan oluşan bir guildle oynarsınız çok çok eğlenirsiniz .

Mesela burda Archon deadminesda takırlıken düştü geri gelmesini beklerken sıradan bir ortamda beklersiniz , ama ASRdeki ortam varsa rahat durmazsınız ve dans etmeye başlarsınız bende cüce olarak ağır adam olduğumdan oturup fotolarını çekmeyi uygun buldum :D .

Burdada choksulu bekliyoruz inanılmaz bir kalablık var spawn yerinde adama kim önce vuracak , kaçdkde spawnlanıyor hepsini ezberledik yani :D .

Yorumsuz

Şimdide level 20de dehşet bir silah nasıl yaratılır o var . önce 20de başlanırlır questlerine ancak 21in ortalarında gereken 4 eşyayı toplayabilirsiniz dünyanın her yerinden

DAha sonra Adaleti ve Işığı temsil eden paladine , kötüşüğü yok etmesi için bu levelde bu silahı verirsiniz .

Sosyal ağlarda paylaş

Yarin size katiliyom valla dayanamicam =(( yanliz ögretin bana oyunu wc konusunun FrP sini oynatmama wow hakkında bilgim yok harita nere oyun stili filan 1.personmı ? adadsa pardon cok kro kacti.[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex

Davut Vedaoglu says in episode 2:
Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun en güzel yanlarından birisi öğrenmesinin kolay olması.

kontroller ve arayüz çok basit. karakterinizi hemen tanımaya başlıyorsunuz. level sistemi olduğundan ve class özelliklerinizi 2 level'da bir aldığınızdan her özelliği de öğreniyorsunuz kafanız karışmıyor.

tutorial gibi bir şey de var arada tip'ler veriyor (isterseniz tabii). yine de sorunuz olursa oyun içinde yardım eden bir çok kişi var.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

dün elufuleci'in horde topraklerındaki questini yapmak için raid yapmaya karar verdik. horde topraklarına doğru yola çıktık

şansımıza biz gittiğimizde başkalarıda raid yapıyormuş baya bi kalabalıktık yani.

blizz gene yaptı yapacağını. server raidi kaldıramadı ve göçtü. kimse kimseye saldıramıyordu. raid yapmaya gittik, hordelerle kardeş kardeş dolaşmaktan başka bişe yapamadık :)

burdada saygısız paladin kralına hareket çekerken görülüyor :D

[signature][hline]Anatolian Sunrise>
join today, live longer

Sosyal ağlarda paylaş

dünkü raid inanılmazdı. horde toplam 1 ya da 2 yerde savaş kazanabildi, orda da arkada kalan birkaç adamı öldürdüler. geri kalan HER yerde alliance üstündü. zaten server dayanamadı göçtü falan. hele barrens'ta, tam anlamıyla alliance ezdi. biz de orda şansa bulunduk ama horde öldürerek biz de pastadan pay almış olduk :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 15 Ocak 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe SS'leri koymuşşunuz :) dün yapilan raid güzeldi ama lagdan fazla bişi olmadı.Horde u biraz üzdük :) server zirt pirt göçmese daha da üzücektik ama olmadı işte..Ama en zevklisi Ashenvale'den Crossroads a kadar hordelari kovalayışımızdı :)
Çok komik kaçiyolardı keşke onlarida koysaydin.Barrens da bizi gören şehire kaçiyodu lol.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 15 Ocak 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Ama en zevklisi Ashenvale'den Crossroads a kadar hordelari kovalayışımızdı :)
Çok komik kaçiyolardı keşke onlarida koysaydin.Barrens da bizi gören şehire kaçiyodu lol.

aa evet onu unutmuşum. bu resimde 2 horde görünüyor ama daha çoklardı. 5-6 tanesini kestik bunlarda geriye kalanlar. ama bunlarında ömrü fazla uzun olmadı :D

[signature][hline]Anatolian Sunrise>
join today, live longer
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii bendede bikaçtane var :)
Yolda yürürken ezdiğimiz orclarlardan sadece biri...

Yorumsuz...

Ve barrens teki o büyük savaş.Malesef lagdan oynanmıyor ve adamlarımızın çoğu arkada kaldı

[Bu mesaj HardMann tarafından 15 Ocak 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

ben ve skroce (pontifex) canımız sıkıldığı için ashanvale'e gidelim dedik. tam gemiyle auberdine'e geldik ki raid toplandığını gördük. takıldık grubun peşine. yaklaşık 1 saat süren mücadeleler oldu.

bazen dövdük:

bazen dövüldük:

ama sonra bütün raid grubu dağıldı. ashanvale'de gruplar halinde onlarca horde gezmeye başlayınca res olur olmaz ölmeye başladık ve geri döndük. biz de guild olarak toplanıp tarren mill'e gidelim dedik.

düüüt düüüüt... çufçufçufçuuuf

tarren mill maceramız da çok güzeldi çok eğlendik. guard'lara uyuz olduk ama olsun değdi. belki başka resim koyarlar daha.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 16 Ocak 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

hayır sayısı fazla olan taraf hep ezdi geçti. ilk toplandığımızda yaklaşık 50 kişiydi, önümüze çıkan tüm grupları nerdeyse kayıpsız öldürerek ilerledik. sonra ben arkada kalan grup üyelerini beklerken bütün raid grubu gözden kayboldu. galiba barrens'a gittiler, orda sonuç nedir bilmiyorum.

ama biz tek tük kalmıştık ve ezildik ashanvale'de. res oluyodum 30 kişi soldan geliyodu. tekrar res oluyodum 20 kişi başka taraftan geliyordu. sonra birlik bozulduğu için döndük, bu ilk raid'di.

ikinci raid'de guild olarak 10 kişi gittik, yolda peşimize bi 5 kişi falan daha takıldı. tarren mill etrafında yaklaşık 1 saat boyunca kim var kim yok öldürdük. şehir içinde chicken yapanların dans edenlerin bile archon'un nuke'lerin kurtulamayıp öldüğü oldu. guard'lar sinir etmesi daha da güzel olacak. orda da 1 saat kaldığımızda sonra bir kaç level 30+ horde arkadaş gelip üzdü bizi. en azından ben lvl 22 olarak elim kolum bağlı oturdum. sonra da uğraşmadık geri döndük.

ilk raid sırasında muhteşen bir olay oldu onu anlatayım. bütün wow hayatımda en zevkli pvp'mdi. 5-6 kişilik bir grupla ashanvale'ydik (raid grubu dağıldıktan 15 dk falan sonra). ilk önce tek tük gezen bir iki horde'u öldürdük ilerliyorduk. baktık bir anda ekran epey bir kızarmaya başladı.

yaklaşık 3 katımız sayıda horde üzerimize koşturmaya başlayınca biz de direk geri doğru koşmaya başladık. yaklaşık yarım dakka koştuktan sonra ashanvale'deki kavşagın ordaki köprüye vardık. köprüyü geçtiğimizde baktık arkadan ufak bir grup alliance geliyordu. koşarak grubun içine girdik. 2 taraf da durdu birbirine bakmaya başladı. sayılarımız eşitti aşağı yukarı (15v15 gibi).

ilk önce bir 15-20 saniye kimse cesaret edemedi saldırmaya. sonra yavaş yavaş girişildi birbirine. ben priest olarak parti barlarını gözetleyip onlara destek oluyordum ve hedef olan horde'lara dot, dmg büyüleri atıyordum. mükemmel bir takım oyunu çıkardık ve çok az kayıp vererek grubun nerdeyse hepsini öldürdük. kalanlar reslenip devam ederken horde arkadaşlar orduyla geri dönünce sonumuz hoş olmadı tabii.

eşit sayıda yapılan pvp'ler muhteşem zevkli oluyor bunu anladım. öte yandan kendinizden 2-3 kat fazla bir rakiple karşılaşınca pek de zevk alamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 16 Ocak 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
şehir içinde chicken yapanların dans edenlerin bile archon'un nuke'lerin kurtulamayıp öldüğü oldu. guard'lar sinir etmesi daha da güzel olacak.

ehe evet, zaten adamlar beni direk target belirlemişlerdi. ne zaman uzaktan fireball cast etmeye başlasam adamlar kaçıodu. bi de 4-5 kere benden 6-7 level üstün olanların elinden kaçtım daha da sinir oldular. en sonunda bi şekilde yakalayıp instant kill çektiler, bikaçı cesedimin yanına gelip /laugh falan yaptılar lol :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...