Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 gençler i have a dream. /w for info gerekli kriterleri yukarıda yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 s.a ö.m bak kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 hattok said: s.a ö.m bak kardeş. Bana da iletişim bilgilerini verir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 abi şu anda sizin vaktiniz olabilir de benim vaktim yok :P baya bi sıkıntılı vaziyetteyim hatta. bi plan proje içindeydik o zamanda işler yoğunlaştı bizde sallamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Kanka napcaktınız ki tam olarak? UO ŞIPERE SÖRVIR kullanıp kendi oyununuzu mu yapcaktınız? buysa planınız var benim zamanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar