acgur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Her ne kadar doğrudan sevinci anlatmasa da daha iyimser tonda yazdığım bir şiirimi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Umarım bunu da diğeri kadar beğenirsiniz. Sen o gün saçını topluyordun, Kurumuş topraktı benim yüreğim Sen su olup yağıyordun önce Üstüne tohumlarını saçıyordun Sen o gün saçını topluyordun bir tanem, Hava puslu ve ağırdı Bir Fransızca yürüyordu fonda Sonra bir rüzgar beni çağırdı Sen o gün saçını topluyordun tatlım, Gelemezdin ki benimle Bir kafenin bir köşesindeydin Ürpertiler oynuyordu tenimle Sen o gün saçını topluyordun hayatım, Güzel olan seni tanımamaktı belki de Gülüşünün manasını bilmemek Öylesine bırakmaktı kendimi gelgite Sen o gün saçını topluyordun nefesim, ruhum, Sen o gün saçını topluyordun Sen o gün darmadağın bir adamı Hiç değmeden derleyip toparlıyordun...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 güzel olmuş[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hıı?Tamamdır guzel olmuş bu da +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ [Bu mesaj Soulbringer tarafından 19 Ocak 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 şiirlerin çok orjinal ya gerçekten eline sağlık[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar