BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bu ayakkabılardan birini bulabilirmiyim ? [spo1=Sİyah Converse][/spo] [spo2=Kırmızı Beyaz Converse][/spo] [spo3=Süper Bişi Boğazlı siyah gri beyaz :)][/spo] Bunların sırayla fiyatları : 50 - 35 - 40 dolar bunları türkiyede bulabilirmiyim ve nerede :)[signature][hline][b]Msn : [email protected]Sözlükte BellowFinal Fantasy XI bölümümüz olsunAnime Download SitesiBellow Nasıl Biri ?[b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Su aralar zannetmıorum ama gezmekte fayda war buyuk magazalardan zıyade ufak yerlerı dene[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 *!spoilera bakar* birden bunalra olan ilgim azaldı :(:(:(:(:([signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF [Bu mesaj Gwindon tarafından 20 Ocak 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 nie resimler çok mu kötü :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kadıköyde kadıköy çarşısında askeri shop var orada her türlü converse var artık oradada yoksa hiç bir yerde yoktur[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Sarı saç olayına döndü bu spor ayakkabilar da... :) Herkes de bundan var...[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop...
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende klasik converse in simsiyahını ariyorum nerde bulabilirim bilen var mi?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 @Hamish onu bende arıyorum ya bulamadım hiç bir yerde deli oldum :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Bellow, 20 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: nie resimler çok mu kötü :D :) spoilerları doğru kullanalım[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende servo arıyorum varmı? :P[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Gwindon, 20 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 20 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: nie resimler çok mu kötü :D :) spoilerları doğru kullanalım eğer orda spo yapmasaydım ekran deli uzuycaktı :) o yüzden bana doğru gibi geldi spoilerin tek amacı o değil :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Gwindon, 20 Ocak 2005 22:58 tarihinde demiş ki: said: Bellow, 20 Ocak 2005 22:56 tarihinde demiş ki: nie resimler çok mu kötü :D :) spoilerları doğru kullanalım chem biz sana malzeme sağlıyalım sen bize yap :D edik : pardon 2 msj gelmiş üst üste :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] [Bu mesaj Bellow tarafından 20 Ocak 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi sormadiğim yer kalmadi yok yok okuldaki 2 arkimda var birinin evine gidince çalicam başka yolu yok istiosan senin için diğerinden de çalayim satarim :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Benim dershande arkadaşımda siyah converse var oda sonuncusunu almış caddeden[signature][hline]
screamer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Peki Ankara da bu coverseleri satan bir yer var mı ?[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben kendi kentimde bile bütün piyasa olmaya calisan kizlarin ayaklarinda bunlari görüyorum:)demek ki bulunabilir:Psanirim boyner de görmüstüm...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mix Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 "piyasa" olan bu "mal"ların fiyatı nedir?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bunlar en çirkin converseler bence.. bende gri-siyah, kız arkadaşımda komple siyah var. 452575 kat daha güzeller. (bkz. converse mağazaları)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ankara converse shop'a bak carum'daki[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
yosun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bi arkadaş bi kaç haftadır soruyo ve hiç bi yerde bi kaç model dışında bulamıyo, her yerde 15 şubbat sonrası demişler, sanırım yurt dışından (yada nerden geliosa :) ) toplu gelicek heryere 15 şubat sonrasında.. ..tabi gelmeyede bilir[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: screamer, 20 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Peki Ankara da bu coverseleri satan bir yer var mı ? karum ici, tunali uzeri. bu ikisinde bulamazsan hayatta bulamazsin. ayrica carum diye bir yer yok, karum o =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 20 Ocak 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Globalleşen dünyanın yeni neferleri olduk...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yoo değilizde tek kutuplu dünyaya doğru emin adımlarla ilerliyoruz yani.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 3. ayakkabı güzelmiş bulabilirsin zannetmiyorum bulamıyacağını.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yosun bana da 15 ocak demişlerdi boynerde sormuştum hatta yenibosnadakine ve kadıköy akmarın yanındaki alt çarşıdakine sormuştum yoktu o simsiyaha bende hasta oluyorum ama derisi lazım işte o spoiler dakiler çirkin(benim görüşüm) :)[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit.
Öne çıkan mesajlar