WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Şimdi elimde 2 tane razer blackwidow var birisi TR layout ultimate switchler yeşil gözüküyor, diğeri yurtdışından alındı ultimate stealth kahverengi/turuncu switch gözüküyor. Hangi switch daha kalitelidir ses mes çok takıntım yok. Razerin bazı switchlerinin çok iyi olmadığını okumuştum ama hangileriydi hatırlamıyorum. Yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 cherry brown ve blue olmalılar. ikisi de switch işte beğendiğini kullan. razer kendi switcherini 2014 lere taktı, bazısı iyi diyo bazısı kötü. ama muhtemelen kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Yeşil gözükenler Kailh Green (Cherry MX Blue çakması), turuncu gözükenler de Kailh Orange (Cherry MX Brown çakması). Cherry MX switch'lerden tabi ki bir kalite düşükler QC standartlarının rahatlığından dolayı ancak rubber dome klavyeden tabi ki iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar