ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 büyük ihtimalle olur bende evde tek negatif ab'yim mesela :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. benn zarhojj diilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: 26ee140, 20 Ocak 2005 23:36 tarihinde demiş ki: annenin kan grubu A, babanın kangrubu 0 ise çocuk 0 kan grubu olabilir. Bunun için anne A0 olmalıdır. Bu durumda %25 ihtimalle çocuk 0 kangrubu olabilir. Sonuç olarak %6 olasılık ile olabiliyor. (yanlış hesapladım büyük ihtimal, 1/16 oluyo işte) nayn Anne A0 olmak zorunda zaten eğer çocuk 00 olduysa. Baba da 0 olması için zaten 00 olmak zorunda. Bu durumda anneden gelecek gen belirler kan grubunu, 50% ihtimalle A0 olacağından A, 50% ihtimalle 00 olacağından 0 olur çocuk. Yani 50% ihtimalle 0 olur. 25% ihtimalle de Rh- olur. Yani 12.5% =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Mümkün Anne ve baba da RH genlerinden biri + biri - dir. Böylece 1/4 ihtimalle RH- olur çocuk. RH +, - ye baskındır çünkü ve yine anne A0 ise, baba da 00 olmak zorunda olacağından 1/2 ihtimalle çocuk 0 olur. Yani toplamda 1/8 ihtimalle doğar o çocuk ki yüksek bir olasılık =) annenin A0 olması ihtimalinin 1/2, ve ikisinin de +- olmasının ihtimalinin 1/4 olduğunu da hesaba katarsak açık genleri bilinmeyen a+ ve 0+ ebeveynlerin çocuklarının 0- olma ihtimali 1/64'tür.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:43 tarihinde demiş ki: Horrible, onu okulda gerekli gereksiz her şeyi görmüş olarak da söyleyebilirsin kibarca :P Geçen sene bizde öğrendik ama hatırlamıorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bi camidan fln almasinlar olm...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Mum_Chamber, 20 Ocak 2005 23:55 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Mümkün Anne ve baba da RH genlerinden biri + biri - dir. Böylece 1/4 ihtimalle RH- olur çocuk. RH +, - ye baskındır çünkü ve yine anne A0 ise, baba da 00 olmak zorunda olacağından 1/2 ihtimalle çocuk 0 olur. Yani toplamda 1/8 ihtimalle doğar o çocuk ki yüksek bir olasılık =) annenin A0 olması ihtimalinin 1/2, ve ikisinin de +- olmasının ihtimalinin 1/4 olduğunu da hesaba katarsak açık genleri bilinmeyen a+ ve 0+ ebeveynlerin çocuklarının 0- olma ihtimali 1/64'tür. Evet ama başta zaten öyle olduğunu kabul etmezsen çocuğun doğma ihtimali direk 0 olur. Yani başlangıçta optimum kabul ettim ben sistemi o yüzden 1/8 çıktı =) Amaan genetiğe koyayım size birşey olmasın arkadaşlar, bi zahmet quantum anlatıverin bana sevaba girin, pzt final patlıcak =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar