Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 klasik bb sezon gidişadı şuydu -geçen sezon finalinden yarın kalan işler dövüşler 2 bölüm -aptal baldız, aptal skyler ve aptal oğul üçgeninde geçen en az 9 bölüm saçma sapan dram shit -son 2 bölüm final dövüşü aradaki aptallığı atsan max 2 sezon sürücek diziyi türk tier dizi dramıyla 5 sezon ypatılar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 dövüşlere skipleseydin sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 kötü olduğu gerceğini değiştirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 laf soktum ama skyler draması falan bayıyodu beni de bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 KuddusiMavra said: ama bir Wire değil. bir SOA değil. Bir Wire değil ama SoA' dan 5 gömlek üstü bir dizi. İlk iki sezona lafım yok. The Wire' ı zaten bu dizilerle karşılaştırmaya hiç gerek yok. 5 kere izledim, gene izleyebilirim yani tüm bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Flassh said: klasik bb sezon gidişadı şuydu -geçen sezon finalinden yarın kalan işler dövüşler 2 bölüm -aptal baldız, aptal skyler ve aptal oğul üçgeninde geçen en az 9 bölüm saçma sapan dram shit -son 2 bölüm final dövüşü aradaki aptallığı atsan max 2 sezon sürücek diziyi türk tier dizi dramıyla 5 sezon ypatılar işte +1 Yani kötü denilemez de şu gerçeğide kaçırmamak gerek özetlemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 e olm tamam o zaman. bayağı adamız şurada breaking bad'e gerçek değerini veren desenize (kaşınıyorum lan galiba)B)- game of thrones zaten farklı bir kategori.bb veya bir başkası onun seviyesine erişemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Flassh said: klasik bb sezon gidişadı şuydu -geçen sezon finalinden yarın kalan işler dövüşler 2 bölüm -aptal baldız, aptal skyler ve aptal oğul üçgeninde geçen en az 9 bölüm saçma sapan dram shit -son 2 bölüm final dövüşü aradaki aptallığı atsan max 2 sezon sürücek diziyi türk tier dizi dramıyla 5 sezon ypatılar işte http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/157/639/T1zr7.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar