BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: :Oyunun ücreti ve aylık ücret ne olacak? US 50$, EU 45 Euro / 25£ civarlarına satışa çıkarılıyor. Aylık ücret; Aylık 12.99 Euro (£8.99), 3 aylık 11.99 Euro /ay £8.39), 6 aylık 10.99 Euro /ay (£7.69) olacak. Gamecard konusunda bir açıklama gelmediysede muhtemelen aynı fiyatlara satışa sunulacaktır. su parantez iclerini anlıymadım ben yani 3 aylık daha ucuz gozkuyo acarmsınız ibiraz cosmedim[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice LAMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 3 aylık ve 6 aylıkların aylık ücretleri orda yazan x3 ve x6 yapıcaksın :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eh adam pesin alicak parayi senden :))bide ole bir guzellik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 peki bu aylık ücretler nasıl ödenicek?banka hesabına falan mı yatırılcak yoksa yine kredi kartımı kullancaz?annem keser bu sefer beni :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Harbi o ödeme sistemi nasıl, ne zaman ve ne şekilde olacak? Detaylı bilen biri açıklarsa müteşekkir oluruz. Eminim bilmeyen kişi sayısı 2'den fazladır.[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ödeme şekli kredi kartı yada gamecard lardır (3 ve 6 aylık alınabiliyor sanırım bunlarıda ilerde avatürk yada weblebi getirir belki, getirmezse yurt dışından kredi kartı, paypal yada benzeri şekillerde satın alınarak temin edilebilir) [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 20 Ocak 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: OmeN, 20 Ocak 2005 22:14 tarihinde demiş ki: ödeme şekli kredi kartı yada gamecard lardır (3 ve 6 aylık alınabiliyor sanırım bunlarıda ilerde avatürk yada weblebi getirir belki, getirmezse yurt dışından kredi kartı, paypal yada benzeri şekillerde satın alınarak temin edilebilir) Ya kardeş şimdi gülmeyin de bu gamecard, kontör tarzı bir şey mi? Biraz açsan mevzuyu çok sevineceğim. Yani bu gamecard olayı hemen gelmedi diyelim hesaba para mı yatıracağız kredi kartıyla?[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gamecard daha önce kullanmadım ama gördügüm kadarıyla bizim kazı kazan kartlarına benziyen bişey, üzerinde uzuncana sayılardan oluşan bi key yer alıyor. ödeme seçeneklerinde gamecard için ayrılmış özel bi yer var, artık kaç aylık kart aldıysanız oraya bunun üzerindeki key i girip ödemeyi gerçekleştirebiliyorsunuz ve o kadar ay sınırsız oynuyorsunuz. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 20 Ocak 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 gamecard olayı bizim ülkemizde yok, hiç bulandırmayın kafanızı o yüzden. Kutudan bir key çıkacak, bu keyi kullanarak hesap yaratacaksiniz ve bu hesaba kredi kartı no nuzu gireceksiniz, ödeme şeklinizi gireceksiniz. İlk ay bedava, ondan sonra 3 ay seçerseniz eğer, 3 aylık periyotlarda o parayi çekecek o karttan, 1 ay çekerseniz her ay çekecek. İstediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz hesabınızı. Ama mesela 3 aylığı seçtiniz de 2. ayında iptal ettirdiniz, o son 1 ayın parasını almazsınız o sürede de açık olur hesabınız[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet kontör olayına benzıyor sen atıyorum 30 günluk alıyorsun 30 gün bitince bir daha alıyorsun böle böle gidiyor ama tr de hemen satılmaya baslanmaz sanırım yanı yıne aynı mantıga gelıyor sonucta 2sinide kredi kartıyla alıcaksın :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Ocak 2005 22:28 tarihinde demiş ki: gamecard olayı bizim ülkemizde yok, hiç bulandırmayın kafanızı o yüzden. bizim ülkemizde satılmıyor olabilir ancak satılmıcak yada başka bi yerden alınıp kullanılamaz anlamına gelmez. EU da oynanıcaksa avrupadaki bi yakınınıza aldırılıp üzerindeki key okutulabilir veyahut game time card satan siteler mevcut buralardanda alınıp kullanılabilir. US versiyon için satılan 60 günlük game time card örnekleri - http://www.webhallen.com/prod.php?id=35953 - http://www.gameswarehouse.com.au/longpage.asp?gameid=10523[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaşlar bu arada ben Amerika'dan aldırıyorum CD'yi ve bu işlerden hiç anlamayan biri açacak paketi ve KEY'i bana söyleyecek. Key ve o hesap açtırma zımbırtısı tam olarak nerede? Ek bir kağıt üzerinde mi yoksa direk CD'nin üstünde mi? Teşekkür ederim[signature][hline]Ey Türk Yukarıda gök çökmedikçe Aşağıda yağız yer delinmedikçe Senin İl`ini, Töreni Kim bozabilir? BİLGE KAĞAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o parantez icindekiler pound cinsinden cünkü o yüzden daha az görünmüs olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar