tunch Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Efendim bayramda hatlar yoğun olur görüşemeyiz falan... Şimdiden hepinizin Kurban Bayramını kutlar , böyle büyük büyük mutluluklar , güzellikler ve nice nice (+) şey getirmesini dilerim.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 çok ince bir düşünce tunch :) iyi batramlaaarrr...[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 hepinize iyi bayramlar sevgili CoH'cular ve herkes :)
to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Herkeze iyi bayramlar =)[signature][hline]Yahu benim asıl paticik username'i To5uN'du hatırlıyom şifreyi giremiyorum o yüzden! Uhuhu! --- Liirhyks, Wookie Master Ranger/Swordsman (SWG, Eclipse) --Retired Iceball, Level 49 Briton Cleric-Buffbot (DAoC, Excalibur) --Retired To5uN, Level 14 Elec/Elec Blaster (CoH, Justice) --Baydi =( Fanti, Level 10+ Invul/EM Tanker (CoH, Justice) --Kasıyoruz işte...
gladiator1 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 evet arkadaşlar bütün COH çu lara ve diğer herkese iyi bayramlar
Tonec Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Zebris'den de herkese İYİ BAYRAMLAR... !!! :) [Bu mesaj Tonec tarafından 19 Ocak 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Amidala'dan herkese iyi bayramlar[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
mattronweasley Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hepinizin kurban bayramı kutlu olsun:)[signature][hline]Fire matt:level 11 blaster in justice Warrior sholan:level 10 scrapper in victory Honor is life!! You know that.
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Tüm CoH camiasının bayramı kutlu olsun... Kaçan kurbanlara dikkat edin zarar görmeyin;).[signature][hline]City Of Heroes... Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Herkesin bayramını kutlarım....[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
SeSSiZz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 SeSSiZ'siz bi bayram olur mu hiç :) Herkese iyi bayramlar arkadaşlarım. Nice nice CoH'lu bayramlara. Benim acemilik hala devam ettiği için CoH oynayamıyorum malesef. 4 Şubatta dağıtım var. O izinde oynıycam inşallah. Bakalım dağıtımda nereye çıkıcaz. Herkese tekrardan iyi bayramlar... Alper Bahçeliler (SeSSiZ)
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 umarım yakın bir yere çıkarsın :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
Zorba Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Arkadaslar hepinizin bayramini kutluyorum. Bir suredir bazi arkadaslarin da bildigi uzere USA dayim. Hic bu kadar buruk bayram olmamisti benim icin. CoH sayesinde sizleri tanimaktan ve sanal alemde de olsa sizleri tanimaktan buyuk keyif aldim. Aman ha sevdiklerinizin kalbini kirmayin. Nice bayramlar, ----------------------------- YILDIRIM - LVL 48 - BLASTER SAHRA - LVL 12 - LASTER TRT 7 - LVL 12 - SCRAPPER TOP - ROCK - LVL 8 - CONTROLLER ZORBA - GUMBUR GUMBUR GELEN WARSHADE OLACAK :D
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 abi usa de dana kaçma vakaası oldu mu? olduysa cowboy lar at peşinde kement atıp mı kovaladılar? bi rapor versene ordan bize?[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
sirplayA Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Herkesin MÜBAREK kurban bayramini kutlarim.[signature][hline]i'm from Rize/New Jersey
Öne çıkan mesajlar