7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 öğlen falan bir oyun alayım dedim şimdi bunlar tl ye geçtiğinden beri ilk defa bir şeyler alıyorum, ödeme kısmında garantiyi görünce hemen seçtim boacompra ya yönlendirdi ben de steam zaten güvenlidir falan diye direk parayı transfer ettim ( başka opsiyon da yoktu, zaten telefonda cep bankacılıgı da açıktı yapıştırdım hemen ) havaleyi çaktıktan sonra gelen mailde 1 iş günü sürer diyor tam o sırada fark ettim ki bugün cumartesi /facepalm. Rezil gibi pazartesine kadar beklemeyeyim diyorum. Adamlara para gitti mi onu da bilmiyorum türkçe support kapalı ingilizce supporta bağlanınca portekizce konuşan bir abla çıktı, türkçe cevap copy paste ediyor aklınız durur neyse. Steamde hala pending gözüküyor ordan iptal edip bankayla konuşup parayı da alsam alabilir miyim? alsam steam hayırdır der mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 steam accounta giriyosun. alışverişlere tıklayıp iptal ediyosun. bende mal gibi beklemiştim gerek yokmuş beklemene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 To cancel a pending request go to "https://store.steampowered.com/account/" , click on " Account Details " and click on " Store Transactions " then click on " Cancel this transaction ." After finished the cancellation, you will be able to place a new order . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 meh garanti 3 iş günü sonra alırsın paranı dedi, hesapta başka para da yok para olsa yapılırmış, neyse tezcanlılık bir tarafımda patladı yine sfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Yil 2015 halen havale ile alisveris yapan varmis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 yalnız bu sabah geçmiş para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 boacompra ne lan, adidasin yeni krampon modeli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Dark_Soul said: Yil 2015 halen havale ile alisveris yapan varmis demek. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 ne bilim abi garanti şeçtim lak diye o çıktı, başka bir şey de demedi, dedim heralde tl'ye geçince böyle oldu yollayı verdim hemen. ama haftasonu olmasına rağmen pazar sabahı geçmiş para çok da problem olmadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar