Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 ya yıllardır win7 kullanıyodum, hdd'lerden biri patladı sistem açılmıyordu ilk kez 8.1 kurdum bu vesileyle. şu an tek problemim fontların dandikliği, cleartype'ı falan disable ettim ama o win7'deki görüntüyü yakalayamıyom. nasıl yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Fontla ilgili tek denk geldiğim şey: This PC > Properties > Advanced System Settings > Performance > Settings > Visual Effects > Custom'da Smooth Edges of Screen Fonts'un tickini kaldırınca bok gibi oluyor fontlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 o performance hedesinde de her windowsda best performance yapıp win 3.1 görüntüsüne geri döndürürdüm ama bunda bir şey değişmedi onun için en iyisinde bıraktım adsdfg. ilk kez transparanlı, renkli falan kullancam quake 3'de picmip 5'den ultra high 16xmsaaya falan geçmiş gibi oldum. karşılaştırmayı bilen anlayacaktır yaşadığımı auhhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Silphatos said: ya yıllardır win7 kullanıyodum, hdd'lerden biri patladı sistem açılmıyordu ilk kez 8.1 kurdum bu vesileyle. şu an tek problemim fontların dandikliği, cleartype'ı falan disable ettim ama o win7'deki görüntüyü yakalayamıyom. nasıl yapcaz? O yazıların bulanık gözükmesini şöyle düzeltebilirsin. Sırasıyla takip et: Masaüstü'nde sağ klik. Bu son kısımda sende 125% görünüyordur büyük ihtimalle. Onu 100% yaparsan düzelir. Edit: Cleartype'ı tekrar açabilirsin. Bulanıklık belirttiğim şekilde gidecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 baktım %100'müş ondan değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar