Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Fiyat olarak nakit 400 milyon peşin düşünüyorum izmirdeyim . Oyunlar 1-Lord of the Rings 2 - 3 2- Silent Hill 2- 3 3 - Devil may cry 1 - 2 4- ICO 5- Gta Vice city 6- Tenchu 7- Baldur's Gate 8- Tekken Tag Tournament Oyunların hepsi tekrar söyleyeyim ORJİNALDİR ! ve Playstation çipsizdir ... bunların yanında 2 joypad + memorycard ( bu da orjinal ) satıyorum ilgilenenler : MSN : [email protected] Mobile : 05366897249 dan ulaşırlarsa memnun olurum[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 inanilmaz iyi bir fiyat ben olsam kacirmazdim ps2 fiyati 350 milyon 11 tane korsan oyunu almaya kalksaniz 110 milyon tutuyor kacirmayin derim keske 1 ay once yazsaydinda senden alsaydim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ehhh pazar bölümü ????[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Çipli +5 oyun 300 milyon izmirde her yerde..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Chipli ps2 tabii ki daha fazla edecek ama farklı olarak arkadaş kutulu orjinal oyun satıyor. Tercih meselesidir. Elbet ilgilenen birileri çıkabilir.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 biras kazık çok ucuza çiplisi var[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Dediğim gibi tercih meselesi... 2. el olsalar bile orjinal oyunların bir değeri var. Pek çok insan kopya oyun kullanıyor Türkiye'de. Zaten bu oyun fiyatlarını göz önünde bulundurursan aksi olamazdı. Satıcılar milleti düdükleme peşindeyken orjinal almaya niyetli olan adam da gidip internetten indiriyor ya da sağdan soldan buluyor oyununu 10 milyona, 7.5 milyona... Ama orjinal oyunlar için fiyat bu işte. Yine de benim tartıştığım şey o para verilir, verilmez değil... Şahsen ben vermezdim ya...[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Stalkerx, oyunları tek satıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Arkadaş 8 tane orjinal oyun veriyor.Biraz kazık demek haksızlık 100 * 10 den = 1 milyar etti zaten oyunlar etti,hadi 400 milyon diyelim oyunlara.. orjinal oyunda lokum gibi bişeydir kutulu mutulu =) Haz duyuyo insan kitapcılarına falan.[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 29 Aralık 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 +11 oyun demişin 8 oyun yazmışın be kardeş?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Stalkerx, 25 Aralık 2004 20:39 tarihinde demiş ki: Fiyat olarak nakit 400 milyon peşin düşünüyorum izmirdeyim . Oyunlar 1-Lord of the Rings 2 - 3 2- Silent Hill 2- 3 3 - Devil may cry 1 - 2 4- ICO 5- Gta Vice city 6- Tenchu 7- Baldur's Gate 8- Tekken Tag Tournament Oyunların hepsi tekrar söyleyeyim ORJİNALDİR ! ve Playstation çipsizdir ... bunların yanında 2 joypad + memorycard ( bu da orjinal ) satıyorum ilgilenenler : MSN : [email protected] Mobile : 05366897249 dan ulaşırlarsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaş benim yerime Bold bi şekilde cevap vermiş zaten saolsun ... Kazık diyen arkadaşlara cevabım : Çipsiz PS demek içi açılmamış + uzun ömürlü demektir . Kendiniz taktırırsanız tercih meselesi benden alacağınız sorunsuz şekilde elinize geliyor ... Ayrıca 2 sene sonra çiplilere olduğu gibi sebepsiz yere dağılma gibi bir olayı yok ... Sonuç olarak zaten bana cevap verecek birşey kalmamış oyunların fiyatları + tertemiz bi PS2 nin fiyatını bunlarla kıyaslarsanız farkedersiniz[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: -Kobe-, 26 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: Çipli +5 oyun 300 milyon izmirde her yerde.. eheh chip dedigin ne marka acaba ar2 falan takiyorlardir kesin =)[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: kfg, 29 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Stalkerx, oyunları tek satıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 abi cok fazla istiyon ztn sifiri o kdar diil ne yaptin sen yaa 350 iii.. ben gecenlerde benimkini 280 e sattim ama oyun wermedim... tek kol memory de yoktu..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar