LeBaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Txt dosyası içindeki belirlediim kelimeleri oto olarak istedigim başka kelimeye çeviren bir program lazım var mı böyle bir şey bileniniz? (Atıyorum Bir Text Dosyasında 100 tane pati yazıyorsa ben ayarlıorum 100 ü birden istediğim şey oluo) Şimdiden Tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hemen hemen her text editörde replace optionı vardır.. hiç mi birşey yüklü deil bilgisayarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 notepad de var :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende edit'le flan yazııyorsun sandım bi ara..[signature][hline] |||||| Yapım a$amasında |||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 walla saolun ben hiç dikkat etmemiştim..:)[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 tşk ler.. ot etti bizi sphere kusura bakmayın artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar