Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 gereksiz birsey yenisini yapmanin zaten bir manasi yok sadece eskisinin ustunden kar edelim mantigiyla hareket ediliyor o kadar emek olsa adam gibi biseylerde ortaya cikardi ki onlarin verecegi emektende bi sey cikacagini sanmiyorum acikcasi ozellikle mehmet ali erbilden birde memoliden... Kemal Sunal'ın kemiklerini sızlatıyorlar o kadar. Bir tek Halit Akcatepe'nin isine yariyor bu gune kadar para kazanamadi bu ishten simdi simdi kazanmaya basladi ve en basarili oldugu filmin ustunden kazaniyor o sadece beni sevindiriyor o kadar gudukcum benem.[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 nerde eski hababam da anlatılan arkadasım icin cnm feda duygusu gunumuzde o yuzdende yapmacık gelio olabilir tabi oynayanlarda da bi asmıs yetenek yok kemal sunal tarık akan vs vs ben de hala izleyince gulcek yeni seyler buluyorum yenisindeyse espriler yapıstrma olmus sanki eski, hababam da hersey dogal ayrıca bilet yok muhabbeti yalandır ama arka guveniyorum baska sinemaya baksın mutlaka bulur dierleri reklam cunku kardesim gorayı ilk gununde izledi salonda bombosmus reklam bunlar[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 15 Ocak 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 berbattı 1-2 komik yer hariç[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
uncla Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 aah kemal sunal ahh özlüyorum ya..[signature][hline]R+
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: uncla, 15 Ocak 2005 22:10 tarihinde demiş ki: aah kemal sunal ahh özlüyorum ya.. ben de olunce cok uzulmustum benim gibi o zmnlar kucuk olan cocukların kahramanıydı o ahhhhh ahhhhhh[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Filmi dün izledim. Gitmeden önce eşek bir arakadaş sonunu söylemesine rağmen izlerken gerçekten de çok güldüm, ilkinden de çok keyif almıştım ikincisinide çok sevdim. Herkese tavsiye ederim.
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Zavallı mehmet ali erbil Şener Şen'i taklit etmeye calısmışya acıdım resmen adama.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya bizde hala gitcez filme yok bilet anasini satim ne is anamadim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
codename_curse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 en eski hababamlar sübeperdi ama yeni çıkan a gittim berbattı buna gitmeyi düşünmüyüorum bilet haberi yalandır bence mehmet ali erbil + hülya avşar varsa zaten hiç gitmem[signature][hline]"Reha acı var mı acı" Erman Toroğlu "Ermancığım hava sıcak oralar nası?" Rehanın cevabı
Öne çıkan mesajlar