Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 çıldıracam ya nasıl iş bu insan lar 1 hafta onceden bilet alıyo =)) bi gittim sinemalarda bilett yok ne biçim iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya anlamadıgım insanlar önceki hababam sınıfı kötü olmuş diyorlar niye yenisinede gidiyorlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Grom_Hellscream, 12 Ocak 2005 16:57 tarihinde demiş ki: ya anlamadıgım insanlar önceki hababam sınıfı kötü olmuş diyorlar niye yenisinede gidiyorlar o zaman Acaba bu sefer bir şeye benziyor mu diye gidiyorlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Abi yapamıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya mehmetali erbil tamam da diğer oyuncular rollerine göre çok yaşlı. Zaten o memoli varsa film bitmiştir. İnsanda hiç mi rol kabiliyeti olmaz yahu[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 ya ben hala goraya gitmedim :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 camdan atla ozamn :D[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hababam sınıfına bilet yok mu gerçekten ? bu doğru bi haber mi ? alala ne alaka ya ilki bu kadar tutulmadı ki bunun .. çok ilginç gerçekten bakalım aslı var mı eğer öyleyse rekor kırması lazım mantıken[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben acayip keyif almıştım Hababam Sınıfı: Merhaba filminden. İkincisinden de umarım yeterince keyif alabilirim. (Gerçi Avşar kardeşler filmden direkt soğuttu beni onları görmeye tahammül edemiyorum)[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 bilet olsada bedava verselerde izlemem *******KAÇAR********[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Çok kötüydü gerçekten ilki bundanda fazla bişi beklemiorum yalan dolanla kandıransan buz dağlarında mahsur kalmış insan.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! San Antonio Spurs Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 o iğrenç filme bırak para vermeyi üstüne para verseler gitmem,rezalet[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 hırsız var ı merak ediyorum ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kemal sunalın kemikleri sızlıyodur..... iğrençti ilki bununda ilkinden farklı olcanı zannetmiom....[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla son Hababam Sınıfı'nda ağlayasım geldi, bir filme yapılabilecek en büyük saygısızlığı yapmışlar. Kötü oyuncular, kötü espriler, kötü senaryo çok kötü bir filmdi bence. Üzülmüştüm Hababam Sınıfı adına. Şimdi yine aynı vakayla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum açıkcası.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kesinlikle bir sinema filmi değil.gitmeye değmez. televizyona gelsin izlerim..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 İlginçtir bir ben keyif almışım filmden. Ama oyunculuklara kötü derken büyük haksızlık ediyorsunuz. Kadroyu şöyle bir hatırlayın isterseniz: Zeki Alasya M. Ali Erbil Halit Akçatepe Şafak Sezer Hülya Koçyiğit Nehir Erdoğan ... Bence herbir oyuncu rolünün hakkını başarıyla vermişti, biraz haksız yergi yapıyorsunuz gibime geliyor.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 6 ay sonra tvde verirler, ayrıca ilkini beğenmemiştim 2.cinsinden fazla bişey ummuyorum, kısacası sinemada izlemeye değmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 nerde o eskı hababaö sınıfı ya 100 kere ısledım guluorum hala...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 hababam sınıfı nın modernize edilmesi başlı başına bir hatadır.o olayların günümüzde yapmacık gözükmemesini bekleyemeyiz.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Selamon, 12 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Zeki Alasya M. Ali Erbil Halit Akçatepe Şafak Sezer Hülya Koçyiğit Nehir Erdoğan ... M. Ali Erbil'den oldum olası tiksinmişimdir zaten. Hülya Koçyiğit de hayatında sergilediği en kötü oyunculuğu sergiliyor bence filmde. Zeki Alasya'yı ilk yazmışsın, rolünü hatırlamıyorum bile nedense... Nehir Erdoğan ne ki bu arada? Yeni yetme, sırf güzelliğiyle dikkat çeken bir kızımız. O da çok iyi oynamamıştı. Bilmiyorum abi, hepsi birbirinden yapmacık gelmişti bana. Hiç bir doğallığı yoktu. Oysa, gerçek Hababam Sınıfı'nı her akşam TV'de oynasa her akşam izlerim :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 zamanında G.O.R.A için de aynı şey dendi "bilet kalmadı kağış kapış gidiyor vallahiiii" diye, hatta gazetelerde televizyonda falan çıktı, gidip Rexx'e sormuştum, her matineye bilet vardı. bence sinema (neden bilemem) keklemiş... ki hababam katliamından bahsediyoruz, içinde hülya avşar olan, gayet kalitesiz bir seneryolu bir film olacak. reklamı yapılarak şişirilmedi, insanların çoğunun beklentisi aynı, niye kapış kapış gitsin ki biletler?? fragmanda güldüğüm tek sahne tiplerin topluca sigara içerken bulundukları ortamın bir an aydınlanması:d fikir güzel de sigara hep ışık saçar öyle bir mantık hatası var o sahnede özetle: yalaaaaan[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: karpuz, 12 Ocak 2005 22:36 tarihinde demiş ki: Valla son Hababam Sınıfı'nda ağlayasım geldi, bir filme yapılabilecek en büyük saygısızlığı yapmışlar. Kötü oyuncular, kötü espriler, kötü senaryo çok kötü bir filmdi bence. Üzülmüştüm Hababam Sınıfı adına. Şimdi yine aynı vakayla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum açıkcası. eskisinin yerini tutmaz kesinlikle ve kesinlikle yine dandik olcak herkes huzunle cıkcak bak gorursun demedi deme[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Türk siteneması nie geri kalıyor diyor herkez bunlardan dolayı kalıyor işte ilk kuşak hababam sınıfı ile alakası olmayan filmler bunlar.onar zamanına göre neşeli güzel filmlerdi bunların kömedilik hiçbir yanı yok[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence pek fazla emek harcanmamış bi film ama oyuncuların emeğine de saygı duyulmalı bence[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar