Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 güzel program oldu, başlık için de böyle düşündüm, konuşulan konulardan bazıları http://www.youtube.com/watch?v=GtB9-IUqLSk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Tam izlemeye başlıyordum perinçek çıkınca kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ya perinceği dinlemek istemiyorsanız ilgili yerleri atlayarak izleyin, zira gerçekten ilber ortalyı ve amiral enteresan noktalara değiniyorlar mesela 1. dünya savaşında askerlere ayakkabı giydirmenin ne kadar pahalı bir şey olduğunu, bu yüzden ekonomilerin nasıl aksadığını, zira o devirde avrupa capitollerinde bile çıplak ayaklı insanların olduğunu, çizme giyen almanların, bot giyen avusturyalılara nasıl takıldığı gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar