Odeon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yakin bir arkadasimizin karisi dogum yapti turkiyede. cicek, balon vs birseyler yollamak istiyoruz. evi tam olarak ne mevkide bilmiyorum daha ogrenemedim adresi ama eleman efeste yardimci antrenor, buyuk ihtimal avrupa yakasi bakirkoy, yesilkoy bir yerlerdir diye dusunuyorum. yabanci ulkede kutlamalar biraz buruk gecer. uzaklardan bir cicek bile cok anlamlidir. bu duyguyu iyi bilirim. bende boyle bir jest yapmak istiyorum. bir internet sitesi veya bu dedigim mevki civarlarinda bu isi yapan bir cicekci biliyorsaniz yardimlarinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ciceksepeti.com en basiti bütün türkiyeye yolluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 orasi iyide dil sikintisi var sitede. bana uyarda bi kardesi ingiltereden digeride sirbistandan yollamak istiyor. ingilizce bir site bulamadik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 siz yardımcı olun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 oyle olacak gibi gozukuyor yok cunku ingilizcesi sitenin. ne sacma ya. hemen bitane yapmak lazim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 interflora o zaman dunyada her yere yolluyo onlar http://www.interflora.co.uk/category/international-flower-delivery-turkey/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 cok tuzlu abi o :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 abi o zaman eşşeğin z... neyse abi sen tercüme et o yapsın o zaman asfasfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar