KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Geldim yine. Karachi havaalanındayim. Lahore uçağı için kapıda bekliyorum. Oradan da araba ile Faisalabad'a gideceğim. 1 hafta buradayım. Bakalım ne yazacağım.
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Senle bi bira içelim diyoruz çeto abi. Geldiğinde ayarlayalım.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 az önce geldim. tamam kardeşim. ayarlayalım. bu arada bu sefer fuara katıldık,çok fazla vaktim olmadı ve bir şey yazamadım. ancak şu kadarını söyleyeyim...Pakistan-Türkiye arasında karşılıklı vize uygulaması kalkarsa bilin ki benim sayemde olacak B)-
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Wishmaster said: Senle bi bira içelim diyoruz çeto abi. Geldiğinde ayarlayalım. Beni de katıyosun herhalde ki orjinal fikir benim :D
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Kuddisi abi avrupa yakasında diretir yalnız demedi demeyin
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 mantık olarak taksim orta nokta ve daha çok alternatifi olan bir yer diye düşünülür... ama öyle bir diretmem olmaz gençler.
Öne çıkan mesajlar