Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramlaşalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!shapshal a 100 lira bayram harçlığı verir* :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!altı sıfır atıldıktan sonra kullanmak üzere cüzdanına koyar*[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
Herkezin bayrami kutlu olsun.. bol harclik dilerim herkeze[signature][hline]Her giden memnun ki yerinden; Yılllar geçti,hic dönen olmadi seferinden...
Mesaj tarihi:
tüm paticik ailesine ii bayramlar
ve inşallah nice i bayramlara,
yeni bayramla birlikde ben de harçlık ücretlendirmesinde yeniliğe gittim, artık harçlık verecek olan dövizdeki düşüşten dolayı lütfen tl olarak da versin, fon hesabı oalrak da 7626578235243 nolu hesaba yatırabilirsiniz :P[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Mesaj tarihi:
iyi bayramlalll!!!!!!!!!!!!!

bol bol şeker yiyin şeker komasına girmeyin para vermemek üzre kaçanlara illaki gidin para isteyin alamazsanız "anam 200 milyon virdi" diyin zorla para versin euheeuheuheuheuhe[signature][hline]Eye of twilight, give us sight...
Take our offer, give us might...
Make our power, tears of night...
Mesaj tarihi:
Beğenmediğiniz çukulataları yemeyin sadece güzel tatlılara yumulun hele karadenizli bir aileye gittiyseniz yaprak dolması mutlaka yiyin... Aman dikkat kimse akşama vıjjj olmasın :)

Harçlığınız bol bayramınız güzel olsun...[signature][hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Mesaj tarihi:
said:
PhalanX, 01 February 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
Tamamen alakasızım bu bayram mevzu ile ama adettendir
iyi bayramlar

Banada aynısından...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
  • 9 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu topici uplamanın zamanı qeldı sanırım

Tüm pati ahalisinin bayramlarını kutlarım $ımdıden...

Nice topic uplamalara...[signature][hline]Bir şafaktim;
Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi...
Mesaj tarihi:
bizde senin.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Bayramınız mubarek olsun[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
  • Yeni Oluştur...