Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US de baslayip EU ya gecmek isteyenlere

CriZz

Öne çıkan mesajlar

Hello,

At this time, characters cannot be transferred between any accounts or game
servers, regardless of who owns the accounts or other character-related
circumstance. However, we are in the process of implementing a character
migration feature which will allow a one-time server transfer for characters on
highly populated servers. This transfer will only be available within a single
account, and allow a character to move from a high population server to a low
population one. Character transfers between accounts are not planned at this
time. We do not have a specific timeframe for the implementation of the
character migration, so keep an eye on www.worldofwarcraft.com for more
information as it becomes available.

Jennifer C.
Billing Representative

yani kisaca, ileride eu serverlarina karakterimiz ile birlikte gecebilicez. İstersek tabi.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ha yalnış anlaşılmasın bu bana mailla gelen cevap, sorumda karakterimle beraber eu serverlarina gecmek istiyorumdu :)[signature][hline]

lvl 40 shaman bosa gitmemis olacak :)

[Bu mesaj CriZz tarafından 20 Ocak 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız o çok netural bi cevap olmuş, hehe ne amerika serverı ne eu serverı hiçbişi dememiş kadın :)

bide tabi tek bir karakter için demiş, birden çok varsa onlar kalıyor galiba eski yerinde?

zaten us te lvl 60 karakteri eu serverı açılınca transfer etmezler, anca 2-3 ay sonra olur.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 20 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
benim anladigim sadece eu ya da us icinde high populated dan low populated a karakter geciriecekler.yani us den eu ya gecireceklerini sanmiyorum.öle bisey de yazmamis

aynen ben de öyle anladım

said:
CriZz, 20 Ocak 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
ben us den eu ya die sordum boyle 1 cevap geldi.

accoutn arası transfer olmayacak yazmış. eu ile us farklı account'lar olduğu için bu da mümkün olmayacak bu yazıya göre. sadece aynı account içinde us-us ya da eu-eu arası değişiklik yapılabilecek gibi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 20 Ocak 2005 17:43 tarihinde demiş ki:
said:
xrex, 20 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
benim anladigim sadece eu ya da us icinde high populated dan low populated a karakter geciriecekler.yani us den eu ya gecireceklerini sanmiyorum.öle bisey de yazmamis

aynen ben de öyle anladım

said:
CriZz, 20 Ocak 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
ben us den eu ya die sordum boyle 1 cevap geldi.

accoutn arası transfer olmayacak yazmış. eu ile us farklı account'lar olduğu için bu da mümkün olmayacak bu yazıya göre. sadece aynı account içinde us-us ya da eu-eu arası değişiklik yapılabilecek gibi.

evet öyle galiba.Arkadaşlar blizzard'ın resmi sitesinde böyle bir yanınlama yok account transferi yapacaz diye bu kadar sevinmeyin , çok merak edenler forumlara yazabilirler böyle bi transfer olması zor?
Sosyal ağlarda paylaş

resmi açıklama:

-Are we able to play on the US servers, and are the US players able to play on the European ones? (added Jan 17th)

-For those European gamers still wishing to play with their American friends on the North American servers, and vice versa, Blizzard will provide a means to make this possible after the European launch.

burda
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar,siz us de oynayamiorsunuz bir grup oyuncu burda simdiden 30-40 oldu ,bu herifler gelirde eu ya tak diye gecerse ,adeletsiz olmaz mi dusuncesi ile yazilmis seyleri carpitmayin yada kendi isteklerinize gore bozmayin.
Yazdiklarinizin kadinin yazdigi ile yakindan uzaktan alakasi yok.
Soruyu soran arkadas sorusunu yazmis orda,blizzardaki hatun bu forumumu takip ediorki baska soru sordugunu dusunsun,low levela gecis imkani zaten en basindan beri dusunulmus birsey,yani us deki serverlari gorseniz,rusyadan girenler,eu dan girenler,alakasiz alakasiz bir suru insan var,ben illidian da sira bekledigimi animsiiorm servere login olmak icin.
Zaten us deki yukun kalkmasi blizzardin isine gelen birsey.
Kaldi ki us accountunu kapatan bir adama yeni account acarlarken bole bisi yapmalari da gayet dogal gelior bana,sadece kisisel isteklerinizi ,varolan gerceklerle carpitmayin o zaman daha iyi anlayacaksiniz yazilanlari.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard yanlıs anımsamıyorum şöle birşeyler demişti taaa us serverları acılmadan yada acılmıstı onuda anımsamıyorum eu serverları acıldıktan belli bir zaman sonra geçişler olucaktır die ama bu bana göre hemen olmaz eu serverları açılır aradan 1-2 ay geçer ondan sonra başlar illlede geçmek isteyen varsa alsın bir eu versıonu girsin onu alan bunuda alır demi?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yukarda ben den onceki (ilk post ) aciklamada yazan arkadas tamamen alakasiz bir yaziyi copy-paste etmis buraya.
Yazilan yazi su idi:
Oyun un beta asamalari sona ermis,insanlarin wow un cikis tarihini beklior,herkes eu nun ve diger versionlarin gec cikacaini bilior,ve dusunuordu acaba us i alsak mi?Biz orda oynayabilecek miyiz?blizzarda atilan bir suru mail sonucu:
Blizzard bu aciklamayi yapti nedenleri ise basitti:
1)gercek market share ini gormek
2)serverlarina asiri yuk bindirmemek
3)asiri yuk sonucu trial period daki potansiyel musterileri lag sebebiyle kaybetmemek(blizzarda bana toplam 5 beles gun verdi bu lag sorunundan dolayi bu en basit ornektir buna)

Yani yazilan seyin us den eu ya gecis olmaz iste bak bundan diye birseyle yakindan uzaktan alakasi yoktur,ama linderoth un dedigi sey cok mantikli,araya mutlaka bir sure koyarlar ki,adeletsizlik olmasin mesela:
level 50 icin 1 ay
level 40 icin 3 hafta vs gibi..
PS:2 hafta icerisinde serverda 60 olan bir suru insan vardi(eu da da bircok benzeri olcaktir)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...