reyou Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 https://www.fiverr.com/categories/writing-translation/#layout=auto&page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 senko said: Huawei Ümraniye'de kedi bırakmamışlar zamanında :P Çinliler mi yiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 DoGMeaT said: Ingilizce bilen cinli bulmak Baya zor bi uğraş. Adamlarin uni Mezunlari ben le cince dışında dil bilmiyor benim sınıfta mba yapan çinli var. adam 5 kelime zor konuşuyo herif nası geçmiş anlamıyorum sunumları falan çaktırmadan diğer çinliyle yapıyo tekli sunum olsa bile sdjgs. herif tezde napcaksa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 starcraft2de bana londrada yaşayan çinli denk geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 reyou said: https://www.fiverr.com/categories/writing-translation/#layout=auto&page=1 Burası iyiymiş birkaç kişiye mesaj gönderdim. Teşekkür ettim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Esh said: aklıma şu geldi konuyu görünce iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pareax Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Eğer çevirmenin Çin'de ikamet etmesi için özel bir sebep yoksa civardaki üniversitelere de bakabilirsin - Bu aralar öğrenci değişim programıyla İstanbul/ Ankara'ya gelen çok var, bunların yüksek ücret isteyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Fiverr'dan birkaç kişi buldum. Çalışmaları devam ediyor bakalım doğru düzgün yapacaklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar