Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

overly attached girlfriend

yloibx

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:

yav said:

don't stick your dick in crazy
diye boşuna dememişler

just stick and have no regrets.

bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Beni aldattığı için terkettiğim drama queen bi kız arkadaşım vardı. Bir süre sonra insan tabi ihtiyaç duyuyor. Buddy'ye döndüresim vardı. 3. kez üstüste sevişme esnasında pişmanlıktan ağlamaya başlayınca severim ızdırabını dedim, bıraktım.

true story.

şimdi de, "Yeni kız arkadaşın varmış. Seni benden daha çok kim sevebilir Emrah?" yapıyor.

bu da oldu ya :D
öf garip garip şeyler yapıyo manyak kızlar neyse yalnız değilmişim
Sosyal ağlarda paylaş

niggaknow said:

ayrıl gitsin. şu hayatı kimseyi üzmiyim diye yaşarsan, tek üzülen sen olursun haberin olsun.

intihar falan da etmez. gl.

şöyle kesin konuşmuyor musunuz hastasıyım ya.

etmemesi büyük ihtimal ama edenler oluyor abi. kızın kişilik bozukluğu vb ciddi bir hastalığı varsa intihar ediyor sonra "aaa ciddiymiş" diyorsun

ha ederse eder tabii onun kendi seçimi ama "etmez len" demek için önce kişiyi tanımak psikolojik altyapısını fln bilmek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce bu konuda uyarı aldım, o zamandan beri de gayet sakin ve geyik modda devam ediyordum. Ancak Wishmaster çok ısrar etti. Seve seve.

Öncelikle;

Wishmaster said:

Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar.

Sen benim üslubumu eleştirebilecek belki en son kişisin. Bunu, sana hatırlatmaktan ve göstermekten zevk duyarım.

Wishmaster said:

bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi.

Wishmaster said:

Bi ben mi çekmişim bunları

Wishmaster said:

Şımartmayın şunu ya :)

'bu' ve 'şu' iki anlamda kullanılır. Birincisi sıfat ikincisi ise zamirdir.

http://www.tdk.gov.tr

Sen, ''bu'' ve ''şu'' kelimelerini, insanlardan bahsederken kullanıyorsun. Oysaki, kişi zamirleri şunlardır;

'' Sadece insan isimlerinin yerini alan zamirlerdir.

*Ben, sen, o; biz, siz, onlar. ''

http://www.xn--edebiyatgretmeni-twb.net/zamirler.htm

Yani, sen, insanlardan bahsederken, ''bu'', ''şu'' gibi kelimeler kullanan bir üyesin. Lütfen benim üslubuma sen yorum yapma.

Yazmış olduğun özel hayatınla ilgili olan posta bir şey yazmayacağım. İstersen ona da seve seve yazarım.

Wishmaster said:

Ben içi dışı bir biriyim Gizem. (oo stalker)

Sen beni şahsi tanıyor musun? Tanımıyorsun. Ben, sana, isminle hitap ediyor muyum? Etmiyorum. Ayrıca çok da zor bir şey değil benim adımı bulmak/bilmek. ''İçi dışı'' ayrı yazılır.

Wishmaster said:

ivy said:

Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT.

Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha.

Yine dediğim gibi, sen beni şahsen tanıyor musun? Hayır. O zaman lütfen şahsımla ilgili yorum yapma. Şimdi ben de senin üslubuna bakarak 'Sen de çok keko, çok varoşmuşsun' gibi saçma sapan şeyler söylesem olur mu? Olmaz. Neden? Ben seni şahsi olarak tanımıyorum.

'bu', 'şu' diye, ısrarla hitap etmiyor olsaydın gerçekten bu yazıyı yazmayacaktım.
Sosyal ağlarda paylaş

ivy said:

Daha önce bu konuda uyarı aldım, o zamandan beri de gayet sakin ve geyik modda devam ediyordum. Ancak Wishmaster çok ısrar etti. Seve seve.

Öncelikle;

Wishmaster said:

Sen benim üslubumu eleştirebilecek belki en son kişisin. Bunu, sana hatırlatmaktan ve göstermekten zevk duyarım.

Wishmaster said:

bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi.

Wishmaster said:

Bi ben mi çekmişim bunları

Wishmaster said:

Şımartmayın şunu ya :)

'bu' ve 'şu' iki anlamda kullanılır. Birincisi sıfat ikincisi ise zamirdir.

http://www.tdk.gov.tr

Sen, ''bu'' ve ''şu'' kelimelerini, insanlardan bahsederken kullanıyorsun. Oysaki, kişi zamirleri şunlardır;

'' Sadece insan isimlerinin yerini alan zamirlerdir.

*Ben, sen, o; biz, siz, onlar. ''

http://www.xn--edebiyatgretmeni-twb.net/zamirler.htm

Yani, sen, insanlardan bahsederken, ''bu'', ''şu'' gibi kelimeler kullanan bir üyesin. Lütfen benim üslubuma sen yorum yapma.

Yazmış olduğun özel hayatınla ilgili olan posta bir şey yazmayacağım. İstersen ona da seve seve yazarım.

Wishmaster said:

Ben içi dışı bir biriyim Gizem. (oo stalker)

Sen beni şahsi tanıyor musun? Tanımıyorsun. Ben, sana, isminle hitap ediyor muyum? Etmiyorum. Ayrıca çok da zor bir şey değil benim adımı bulmak/bilmek. ''İçi dışı'' ayrı yazılır.

Wishmaster said:

ivy said:

Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT.

Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha.

Yine dediğim gibi, sen beni şahsen tanıyor musun? Hayır. O zaman lütfen şahsımla ilgili yorum yapma. Şimdi ben de senin üslubuna bakarak 'Sen de çok keko, çok varoşmuşsun' gibi saçma sapan şeyler söylesem olur mu? Olmaz. Neden? Ben seni şahsi olarak tanımıyorum.

'bu', 'şu' diye, ısrarla hitap etmiyor olsaydın gerçekten bu yazıyı yazmayacaktım.

ablacım sen de biraz sıkıntılı bir hatuna benziyorsun ayıptır söylemesi.
Sosyal ağlarda paylaş

:)

Ya hadi ben, ilkokulda en önde oturup konuşanları tahtaya yazan, ödevi hatırlatan, hiç arkadaşı olmayan kız gibi yazdım uzun uzun da, sen niye bütün hepsini alıntılıyorsun?

ivy de geç, o posttan iki tane fazla bu sayfaya.

Editör, dur şimdi sırası değil.

Bence harika yazdım, teker teker, kaynak göstere göstere. Tez yazar gibi. Bütün uyuzluğuyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...