ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Cidden sakin kalmayı öğretiyor bu forum bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Şımartmayın şunu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 seni mi simartalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 beni şımart keltoş şapşirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 *grabs kremşanti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Wishmaster said: Şımartmayın şunu ya :) Bekle sen. Dersim bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Wishmaster said: yav said: don't stick your dick in crazy diye boşuna dememişler just stick and have no regrets. bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Beni aldattığı için terkettiğim drama queen bi kız arkadaşım vardı. Bir süre sonra insan tabi ihtiyaç duyuyor. Buddy'ye döndüresim vardı. 3. kez üstüste sevişme esnasında pişmanlıktan ağlamaya başlayınca severim ızdırabını dedim, bıraktım. true story. şimdi de, "Yeni kız arkadaşın varmış. Seni benden daha çok kim sevebilir Emrah?" yapıyor. bu da oldu ya :D öf garip garip şeyler yapıyo manyak kızlar neyse yalnız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 İkinize de çatıya çıkıp aşağıda bahçeye bir yıl boyunca özenle dizdiğiniz odunlara bakmayı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bu odunlar boy boy, quixefi... yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 KenshinHimura said: cevap basit http://i.imgur.com/s84FrKr.jpg bunu nasıl daha önce görmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 niggaknow said: ayrıl gitsin. şu hayatı kimseyi üzmiyim diye yaşarsan, tek üzülen sen olursun haberin olsun. intihar falan da etmez. gl. şöyle kesin konuşmuyor musunuz hastasıyım ya. etmemesi büyük ihtimal ama edenler oluyor abi. kızın kişilik bozukluğu vb ciddi bir hastalığı varsa intihar ediyor sonra "aaa ciddiymiş" diyorsun ha ederse eder tabii onun kendi seçimi ama "etmez len" demek için önce kişiyi tanımak psikolojik altyapısını fln bilmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Daha önce bu konuda uyarı aldım, o zamandan beri de gayet sakin ve geyik modda devam ediyordum. Ancak Wishmaster çok ısrar etti. Seve seve. Öncelikle; Wishmaster said: Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar. Sen benim üslubumu eleştirebilecek belki en son kişisin. Bunu, sana hatırlatmaktan ve göstermekten zevk duyarım. Wishmaster said: bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Wishmaster said: Bi ben mi çekmişim bunları Wishmaster said: Şımartmayın şunu ya :) 'bu' ve 'şu' iki anlamda kullanılır. Birincisi sıfat ikincisi ise zamirdir. http://www.tdk.gov.tr Sen, ''bu'' ve ''şu'' kelimelerini, insanlardan bahsederken kullanıyorsun. Oysaki, kişi zamirleri şunlardır; '' Sadece insan isimlerinin yerini alan zamirlerdir. *Ben, sen, o; biz, siz, onlar. '' http://www.xn--edebiyatgretmeni-twb.net/zamirler.htm Yani, sen, insanlardan bahsederken, ''bu'', ''şu'' gibi kelimeler kullanan bir üyesin. Lütfen benim üslubuma sen yorum yapma. Yazmış olduğun özel hayatınla ilgili olan posta bir şey yazmayacağım. İstersen ona da seve seve yazarım. Wishmaster said: Ben içi dışı bir biriyim Gizem. (oo stalker) Sen beni şahsi tanıyor musun? Tanımıyorsun. Ben, sana, isminle hitap ediyor muyum? Etmiyorum. Ayrıca çok da zor bir şey değil benim adımı bulmak/bilmek. ''İçi dışı'' ayrı yazılır. Wishmaster said: ivy said: Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT. Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha. Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar. Yine dediğim gibi, sen beni şahsen tanıyor musun? Hayır. O zaman lütfen şahsımla ilgili yorum yapma. Şimdi ben de senin üslubuna bakarak 'Sen de çok keko, çok varoşmuşsun' gibi saçma sapan şeyler söylesem olur mu? Olmaz. Neden? Ben seni şahsi olarak tanımıyorum. 'bu', 'şu' diye, ısrarla hitap etmiyor olsaydın gerçekten bu yazıyı yazmayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Wishmaster said: ivy said: Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT. Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha. Wishmaster said: Ben içidışı bir biriyim Gizem. (oo stalker) :D viişşmastaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yalniz cok keko, varos oldugu dogru. demek ki forumdan bile anlasiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ivy said: Daha önce bu konuda uyarı aldım, o zamandan beri de gayet sakin ve geyik modda devam ediyordum. Ancak Wishmaster çok ısrar etti. Seve seve. Öncelikle; Wishmaster said: Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar. Sen benim üslubumu eleştirebilecek belki en son kişisin. Bunu, sana hatırlatmaktan ve göstermekten zevk duyarım. Wishmaster said: bunlar sevişirken ağlayan tiplerden abi. Wishmaster said: Bi ben mi çekmişim bunları Wishmaster said: Şımartmayın şunu ya :) 'bu' ve 'şu' iki anlamda kullanılır. Birincisi sıfat ikincisi ise zamirdir. http://www.tdk.gov.tr Sen, ''bu'' ve ''şu'' kelimelerini, insanlardan bahsederken kullanıyorsun. Oysaki, kişi zamirleri şunlardır; '' Sadece insan isimlerinin yerini alan zamirlerdir. *Ben, sen, o; biz, siz, onlar. '' http://www.xn--edebiyatgretmeni-twb.net/zamirler.htm Yani, sen, insanlardan bahsederken, ''bu'', ''şu'' gibi kelimeler kullanan bir üyesin. Lütfen benim üslubuma sen yorum yapma. Yazmış olduğun özel hayatınla ilgili olan posta bir şey yazmayacağım. İstersen ona da seve seve yazarım. Wishmaster said: Ben içi dışı bir biriyim Gizem. (oo stalker) Sen beni şahsi tanıyor musun? Tanımıyorsun. Ben, sana, isminle hitap ediyor muyum? Etmiyorum. Ayrıca çok da zor bir şey değil benim adımı bulmak/bilmek. ''İçi dışı'' ayrı yazılır. Wishmaster said: ivy said: Dayak atarım yazman bile, hmm şey, nasıl anlatayım, BERBAT. Sen de craziness sinyalleri vermiyor değilsin ha. Bu üsluba sahip kimseye yaklaşmayın beybiboylar. Yine dediğim gibi, sen beni şahsen tanıyor musun? Hayır. O zaman lütfen şahsımla ilgili yorum yapma. Şimdi ben de senin üslubuna bakarak 'Sen de çok keko, çok varoşmuşsun' gibi saçma sapan şeyler söylesem olur mu? Olmaz. Neden? Ben seni şahsi olarak tanımıyorum. 'bu', 'şu' diye, ısrarla hitap etmiyor olsaydın gerçekten bu yazıyı yazmayacaktım. ablacım sen de biraz sıkıntılı bir hatuna benziyorsun ayıptır söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 NOLUO LAN niye bu karşılıklı atışmalar ? gidin bi oda bulun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 :) Ya hadi ben, ilkokulda en önde oturup konuşanları tahtaya yazan, ödevi hatırlatan, hiç arkadaşı olmayan kız gibi yazdım uzun uzun da, sen niye bütün hepsini alıntılıyorsun? ivy de geç, o posttan iki tane fazla bu sayfaya. Editör, dur şimdi sırası değil. Bence harika yazdım, teker teker, kaynak göstere göstere. Tez yazar gibi. Bütün uyuzluğuyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 gözüne sokmak istedim çok gözüksün rahatsız etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 O zaman tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 3 harfliler susun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 sıkıntılı bir tip ivy pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yok ben seviyorum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://iambrony.dget.cc/mlp/gif/335408__animated_grimdark_sonic%252Brainboom_mortal%252Bkombat_fatality_shang%252Btsung_kombat%252Btomb_artist-colon-wellofdukington.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar