Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 gerçek bir otel sahibi olaraktan bir de simulasyonunda yönetici oldum hem ders hem yarışma otel similasyonu https://www.facebook.com/golden.emerald.hotel duyarlı arkadaşlardan bir like rica edebilrisem çok iyi olur. sayfayı yarışma bitince geri kapıcam merak etmeyin. 2 hafta içnde o da thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 nasi lan, estonya da otelin mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Similasyon Simi Si Mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 reyou said: nasi lan, estonya da otelin mi var? rahat olsun herkes türklere indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Başlığı görünce similasyon yazmış biriyle dalga geçmek için açılmış sandım, çk çk çk her typoya başlık mı açıcaz, sanki sen her p.ku çok iyi biliyon diye homurdanarak geldim. Amacı o diilmiş. Similasyonmuş simi http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-love-simi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 hangisi doğru şidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Bavulu hazırladım uçak bileti bakıyorum aç hemen tek kişilik yatağı büyük bi oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Esasinda iyi pc oyunu olur otel simulasyonundan. Boyle butik otel acicaksin, ya da pansiyon la baslayip sonra kendi otel zincirini kurup Hilton u satin alicaksin. Hmmpfs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 estonyaya mi gidiyoruz simdi..? sorun yok pasaportlar hazir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 asda çözeyim herşeyi çağırcma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar