Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ayriyetten ilk ba$larda nargile'ye sert asilirsaniz tutunu en ba$ta yakarsiniz ve bu da her ceki$inizde sizi rahatsiz eder, bu yuzden en ba$tan itibaren yava$ yava$ ve belli bir periyodik aralik icerisinde cekerseniz, cok daha iyi olacaktir, eger cok duman cikarsin ama ben 15-20 dakka adam gibi iceyim diyorsaniz, nargile'yi acarken ma$a ile kozleri folyoyu yirtmayacak $ekilde bastirin ve asilin.. bi 15-20 dakka saglam dumanla asilir icersiniz, sonra nargile tabi tabir-i caizse b*k olur o ayri mesele.. :) cok duman isteyenler direk folyoyu cikartip tutun'un ustune koz koysunlar, aroma yerine komur tadi alsaniz bile (nargile'ye ali$kin olmayanlarin bogazlarini becerip atabilir) felaket derecede duman cikariyo..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sütlü fln kral oluyo, kafa binbeşyüz olup içiceksin bide nargileyi insanı huzura kavuşturuyo şerefsizim, canım çekti, kurtarın lan beni evden nargile içelim, votka içelim :O[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vucuttaki alkol orani yuksekken (kana kari$mi$ hali) Nargile cekince sanki bir anda gok yuzunde ucuyor gibi oluyorsunuz.. i$te bu o olaya bitiyorum..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Sut'lu olunca 1 milyon fark oluyor di$arda yapilanlar, e ben evde yapincada bir farki yok, 1 milyon sut parasi veriyorum, inek mi alsam eve ne? :) [signature][hline]a.k.a Drunken [Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu arada arkada$lar capi 5cm'e yakla$ik bir Comlek ariyorum Nargile icin, Istanbul'da satan bi yer bilen varsa ve bildirirse cok sevinirim..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 sütle olunca fiks bi milyon alıyorlar, iyi bi avantajı var tütünü fln yakıp kömür çekmeye başlayınca bile tadı az bozuluyor[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Ama nargile'yi bayagi bi hafifletiyor, Soft Nargile oluyor bir nevi benim deyimimle :p o kotu i$te.. tad olayi farkli.. ama hafifletmesi eksi yonu..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 tabi o durum da var, bide hasta olunca gidicen naneli mentollü fln alacan nargileyi ciğerleri açacan böyle, hastasıyım olayın :)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Eheh bahreyn (beyaz elma)'li dene birebir raki gibi bir aromasi var, nefesini felaket acar :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 açalım ciğerleri her gün bi paket cıgara içe içe ciğer kalmadı[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benim tek iyi yonum sigara icmemem valla galiba :p[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Haha, o da guzel.. ama aslinda Nargile'nin 3 milyon falan olmasi lazim maximum, sutude eklesen hadi 3,5. cunku 6 milyona alinan tutun ile adamlar 10 ki$iye nargile yapiyolar.. ki$i ba$i 5 kagit.. cafeler icicilere feci koyuyo anlayacaginiz :p[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 böyle nargile cafe açacan patron diye uğrayınca en kralından yapacaklar nargileyi aslında sana fantazi budur.[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lol.. nargile icmekte usta bir zanaat gerektirir tabii. :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben sonradan geliyorum arkadaşların yanına hepsi birine yumulmuş alıyom nargileyi sonra parada vermiyorum leşmiyim neyim? ;)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 capulcuyuz kardeşim :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Yok ben kendi nargilemi aliyorum :P[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Son yıllarda coluk cocugun eline dusen oyuncak olan zımbırtı...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Anlamadıgın için zaten coluk cocuksun ya ...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 salaş nargşleye gideniniz varmı[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: xueshen, 17 Ocak 2005 14:03 tarihinde demiş ki: salaş nargşleye gideniniz varmı ewt bence (ne kdr hijyenden uzak olsada) kadıköyde en iyi nargile yapan yerlerden biri[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: nindalf, 17 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Son yıllarda coluk cocugun eline dusen oyuncak olan zımbırtı... ağaç yaşken eğilir :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 15:01 tarihinde demiş ki: said: nindalf, 17 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Son yıllarda coluk cocugun eline dusen oyuncak olan zımbırtı... ağaç yaşken eğilir :D Haklısın galiba.. Dont drink and drive, Smoke and fly !!![signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 böyle babanla gidicen işin adabını örenip içicen ama, ben daha o potansiyele sahip bi baba göremedim ;)[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bana alomatik ogretmişti adam gibi içmeyi[signature][hline]slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar