Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ayriyetten ilk ba$larda nargile'ye sert asilirsaniz tutunu en ba$ta yakarsiniz ve bu da her ceki$inizde sizi rahatsiz eder, bu yuzden en ba$tan itibaren yava$ yava$ ve belli bir periyodik aralik icerisinde cekerseniz, cok daha iyi olacaktir, eger cok duman cikarsin ama ben 15-20 dakka adam gibi iceyim diyorsaniz, nargile'yi acarken ma$a ile kozleri folyoyu yirtmayacak $ekilde bastirin ve asilin.. bi 15-20 dakka saglam dumanla asilir icersiniz, sonra nargile tabi tabir-i caizse b*k olur o ayri mesele.. :) cok duman isteyenler direk folyoyu cikartip tutun'un ustune koz koysunlar, aroma yerine komur tadi alsaniz bile (nargile'ye ali$kin olmayanlarin bogazlarini becerip atabilir) felaket derecede duman cikariyo..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
sütlü fln kral oluyo, kafa binbeşyüz olup içiceksin bide nargileyi insanı huzura kavuşturuyo şerefsizim, canım çekti, kurtarın lan beni evden nargile içelim, votka içelim :O[signature][hline]-Old School Keşh-
Mesaj tarihi:
Vucuttaki alkol orani yuksekken (kana kari$mi$ hali) Nargile cekince sanki bir anda gok yuzunde ucuyor gibi oluyorsunuz.. i$te bu o olaya bitiyorum..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
Sut'lu olunca 1 milyon fark oluyor di$arda yapilanlar, e ben evde yapincada bir farki yok, 1 milyon sut parasi veriyorum, inek mi alsam eve ne? :)
[signature][hline]a.k.a Drunken

[Bu mesaj Dmx tarafından 17 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ama nargile'yi bayagi bi hafifletiyor, Soft Nargile oluyor bir nevi benim deyimimle :p o kotu i$te.. tad olayi farkli.. ama hafifletmesi eksi yonu..[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
Haha, o da guzel.. ama aslinda Nargile'nin 3 milyon falan olmasi lazim maximum, sutude eklesen hadi 3,5. cunku 6 milyona alinan tutun ile adamlar 10 ki$iye nargile yapiyolar.. ki$i ba$i 5 kagit.. cafeler icicilere feci koyuyo anlayacaginiz :p[signature][hline]a.k.a Drunken
Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 17 Ocak 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
salaş nargşleye gideniniz varmı

ewt bence (ne kdr hijyenden uzak olsada) kadıköyde en iyi nargile yapan yerlerden biri[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Mesaj tarihi:
said:
Anti_Teacher, 17 Ocak 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
said:
nindalf, 17 Ocak 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Son yıllarda coluk cocugun eline dusen oyuncak olan zımbırtı...

ağaç yaşken eğilir :D

Haklısın galiba..

Dont drink and drive, Smoke and fly !!![signature][hline]defaultgame WoW TeaM
AAL '05
  • Yeni Oluştur...