Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu zıkkımı daha demin denedim ne boktan şeydir o ha sigara ha nargile yok bole içecen bole uflicen bide bana dioalr çok çekme başın doner fln diede bana koymaz ben yılların pasif içisiyim :D de çok aptal ve iğrenç birşey ve sigaradan daha zaralıymış ve gerçek nargile fln denilenlere bulaşmayın bile onda aroma yerine tütün varmış.Gel burdan yak :-)[signature][hline]:-) canım benim :-)
Mesaj tarihi:
Valla kardesim ben kendi evimde yapıyorum nargilemi koyuyorum tütünümü kafama göre...keyif yapıyorum...ooohhh...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Mesaj tarihi:
elmalısıyla muzlusunu hiç bişeye değişmem......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
cs:wook[cVk]
Mesaj tarihi:
bi kere çilekli ald1m agzima iki cektim baydi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok

[Bu mesaj diablotg tarafından 14 Ocak 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sigara içmem ama nargile çok severim =)
süper bişidir hele elmalı off off.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
bu arada bilimsel bir açıklama:
sigara birim zamanda daha fazla içildiği için ama nargile daha uzun süre aralıklarıyla içildiği için daha zararsız goruluyor[signature][hline]:-) canım benim :-)
Mesaj tarihi:
ne demiş ataLar ;

eşşek ne anLar hoşaftan...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
spidee :lol:
maedhros haklı hemde bağımlılık yapan bir meret değil tat alabiliyorsunuz ve aylarca içmeseniz bir tarafınızda şişmiyor ben ayda 2 kez giderim mesela.
işte budur ya neymiş öle sigara fln.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
mave doru duzgun konuş seviyesiz davranacaksan benle muhattap olma[signature][hline]:-) canım benim :-)

[Bu mesaj namesiz tarafından 15 Ocak 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sözüm ortayaydı , bir atasözünü hatırLattım , herkes kendine düşen payı çıkarsın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
relax beyler nargile için ayıp walla sonra birbirinizin yüzüne bakacaksınız =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
Ayıp etmişsiniz, tavırlara biraz çekidüzen vermek lazım.

Her neyse... Nerede içtiğin çok önemli elbette. Moda'da adını hatırlayamadığım bir kafe var. orayı adını bilmediğim için tavsiye edemiyorum ama ondan sonra Rembetico var yine Moda'da. Farklı bir yerde de denersen hoşuna gider belki.

Tabi yanlış anlaşılma olmasın. Nargile'nin güzel olduğunu empoze etmiyorum :) Sadece neden sevmemiş olabileceğinin olasılıklarından en kuvvetlisini sundum sana :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
kimseye Laf atma gibi bir eyLemim yok
dediğim gibi arasıra atasözLeri hatırLatıyorum , isim ve hedef vermeden , herkes payına düşeni aLsın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Ha doğru bide düzgün yerlere gitmek lazım adamlar beceremiyo zehir gibi oluyo ondan sonra
:)
Arkadaşlar düşünceleriniz öms yoluyla paylaşın konuyu şeettirmeyin lütfen yaw.
[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.

[Bu mesaj Maedhros tarafından 15 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Konya'da herkes bilir nereye gidileceğini Osmanlı nargile =)
Tabi aramızda Konya'dan tek ben varım o yüsden anca kendi kendime euahhe[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
valla bende nargileyi sık sık içmesemde severim yani[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
nargile çok iyi birşey muhabbet ortamında. sigara kullanmam ama nargile hoş. elmalı güzeldir, serttir. yanında çay, siestada. höhöm bir de halka şeklinde duman çıkarılsa çok iyi olurdu[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...