namesiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bu zıkkımı daha demin denedim ne boktan şeydir o ha sigara ha nargile yok bole içecen bole uflicen bide bana dioalr çok çekme başın doner fln diede bana koymaz ben yılların pasif içisiyim :D de çok aptal ve iğrenç birşey ve sigaradan daha zaralıymış ve gerçek nargile fln denilenlere bulaşmayın bile onda aroma yerine tütün varmış.Gel burdan yak :-)[signature][hline]:-) canım benim :-)
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Hıh zevksizzzzzzz :P[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Nargile güzeldir ya, ben severim =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Valla kardesim ben kendi evimde yapıyorum nargilemi koyuyorum tütünümü kafama göre...keyif yapıyorum...ooohhh...[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
wook Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 elmalısıyla muzlusunu hiç bişeye değişmem......[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY cs:wook[cVk]
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gereksiz bi olay. bide sonrasında yemek falan yemiyceksin ağzının tadı kaçıyor[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 17 --- [b] Mustafa Kemal Atatük demişki... (Ahh erken gittin Atam)
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bi kere çilekli ald1m agzima iki cektim baydi[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok [Bu mesaj diablotg tarafından 14 Ocak 2005 23:49 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sigara içmem ama nargile çok severim =) süper bişidir hele elmalı off off.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 +1 aynen sigara içmem nargile bence çokta güzel bağımlılığıda yok nası yok 2 ay oldu sen nargile deyinde geldi aklıma mesela =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nargile ile sigara aynı kefeye konmamalı bence.. nargileden tad alırsınız çünkü..güzel de bir tada hatta ama sigara öykklük bişidir..tavsiye etmem..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 gereksiz bişey bencede[signature][hline]R+
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: Xharloan, 14 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki: sigara içmem ama nargile çok severim =) süper bişidir hele elmalı off off. "Gol yemem, sörf yerim" gibi olmuş =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bu arada bilimsel bir açıklama: sigara birim zamanda daha fazla içildiği için ama nargile daha uzun süre aralıklarıyla içildiği için daha zararsız goruluyor[signature][hline]:-) canım benim :-)
Mave Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne demiş ataLar ; eşşek ne anLar hoşaftan...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 spidee :lol: maedhros haklı hemde bağımlılık yapan bir meret değil tat alabiliyorsunuz ve aylarca içmeseniz bir tarafınızda şişmiyor ben ayda 2 kez giderim mesela. işte budur ya neymiş öle sigara fln.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 mave doru duzgun konuş seviyesiz davranacaksan benle muhattap olma[signature][hline]:-) canım benim :-) [Bu mesaj namesiz tarafından 15 Ocak 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mave Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 sözüm ortayaydı , bir atasözünü hatırLattım , herkes kendine düşen payı çıkarsın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 relax beyler nargile için ayıp walla sonra birbirinizin yüzüne bakacaksınız =)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ayıp etmişsiniz, tavırlara biraz çekidüzen vermek lazım. Her neyse... Nerede içtiğin çok önemli elbette. Moda'da adını hatırlayamadığım bir kafe var. orayı adını bilmediğim için tavsiye edemiyorum ama ondan sonra Rembetico var yine Moda'da. Farklı bir yerde de denersen hoşuna gider belki. Tabi yanlış anlaşılma olmasın. Nargile'nin güzel olduğunu empoze etmiyorum :) Sadece neden sevmemiş olabileceğinin olasılıklarından en kuvvetlisini sundum sana :-)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 laf atmayı işten sayıyorsan sen anca kaldırım mğhendisi olursun[signature][hline]:-) canım benim :-)
Mave Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kimseye Laf atma gibi bir eyLemim yok dediğim gibi arasıra atasözLeri hatırLatıyorum , isim ve hedef vermeden , herkes payına düşeni aLsın[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ha doğru bide düzgün yerlere gitmek lazım adamlar beceremiyo zehir gibi oluyo ondan sonra :) Arkadaşlar düşünceleriniz öms yoluyla paylaşın konuyu şeettirmeyin lütfen yaw. [signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. [Bu mesaj Maedhros tarafından 15 Ocak 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Konya'da herkes bilir nereye gidileceğini Osmanlı nargile =) Tabi aramızda Konya'dan tek ben varım o yüsden anca kendi kendime euahhe[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 valla bende nargileyi sık sık içmesemde severim yani[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 nargile çok iyi birşey muhabbet ortamında. sigara kullanmam ama nargile hoş. elmalı güzeldir, serttir. yanında çay, siestada. höhöm bir de halka şeklinde duman çıkarılsa çok iyi olurdu[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar