Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warcraft 11 Şubat'ta Türkiye'de çıkıyor

mstezcan

Öne çıkan mesajlar

Blackwolf, mantıklı diyorlar da bişeyi çok merak ediyorum.
Madem visan var, madem peşin de verebiliyorsun, neden onlardan sipariş ettin?
Yanlış anlaşılmasın amacım eseni falan karalamak değil, ama o iş büyük ihtimalle sarkacak. Gecikecek yani. 11-12 sinde iptal ettirirsen avrupadan tekrar sipariş falan geç gelecek eline.
Hem daha pahalıya alıyorsun hem de geliş zamanı açısından riskli birşey alıyorsun, mantığını anlayamadım[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Hi Melih

Thanks for your e-mail.

The release date we have for "World of Warcraft" is 18/02/2005. If this date
changes we will update this on our website.

All items are sent by normal airmail and should arrive through your normal
postal service. We would usually 2-3 weeks for an item to reach you in Turkey.

If there is anything else we can help you with please do not hesitate to
contact us.

Kind Regards

Louise

--
Louise Blair, Customer Care
www.sendit.com - entertainment to your door

buda sendıttan gelen maıl artık gerısı sıze kalmıs kım haklı kım haksız bılemam ama sundan emınım yarın ılk ısım leblebıden sıparımı ıptal ettırmek ve sendıtden sıparıs vermek arkadaslar bıde soyle bı duyum aldım leblebıdekı wow us versıyonu ımıs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 18 Ocak 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
said:
Delidumrul, 16 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
Eski benzeri olmayan Kdv mi ? Vat ne peki ? Gumruk vergisi demishsiniz peki ben Ingiltereden nasil 3.5$ shipping odeyerek getirebiliyorum bu oyunu? Samimi olmakta yarar var.
....

yukarıdaki mesajda bu anlamda bir samimiyetsizlik yok
tam anlamıyla doğru hatta ne yazıldıysa
.......

Vat yok sales tax var o var bu var( usa dan aldim sales tax %10 un ustune geliyordu) Oyunlar icin bandrolun fiyatini yazarsan buraya hep beraber ogrenmish oluruz.guvenlik dersen kredi kartlari ile ilgili o senin haklarini ne derece bildigine bakar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar dun leblebının satıs mudurı ıle telde bayagı bı konusduk adamların dedıgı su(tahmını ama) subat 7 8 de oyunun cıkıs tarıhı bellı olacal ve satıcılara gonderılecegı ve ayın 11 yada 12 de leblebının dolasıyla avaturkun de stoklarında olup olmayacagı bellı olacakmıs mantıken ben sıparımı ıptal eddırdım sendıtden verecekdım ama beklemeye karar verdım hos leblebıden yada avaturkden alan fazla turk olamyacagı kesın oldugu ıcın mutlaka onlara gelırse alırız ılk gunlerde sendıtde saglama benzıyo ama benım korkum ptt de onlardan bı kıllık cıkabılır sonucda sıparıs verıp ıptal ettıtırebılıyorsunuz eger su anda almayan varsa ayın 7 8 yada 12 kadar beklesın derım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CriZz, 20 Ocak 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
su ornekle dusunun almanyadan araba getirdiniz gumruk vergilerini odemeden soktunuz Turkiyeye biniyosunuz :) ne olur? :) O araba bu cd demeyin, olay ayni malin degeri farketmez.

Olay aynı olabilir ama verilecek vergiler farklı. Ülkeye kaçak yollardan bir gemi sokmaz la bir kalem sokmayı aynı kefeye koyamazsın. gümrük önlemleri çok sıkı olmayabilir türkiyede ama küçük şeyleri, Oyun,kitap Önemsemiyorlar.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 19 Ocak 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 18 Ocak 2005 12:47 tarihinde demiş ki:
said:
Delidumrul, 16 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
Eski benzeri olmayan Kdv mi ? Vat ne peki ? Gumruk vergisi demishsiniz peki ben Ingiltereden nasil 3.5$ shipping odeyerek getirebiliyorum bu oyunu? Samimi olmakta yarar var.
....

yukarıdaki mesajda bu anlamda bir samimiyetsizlik yok
tam anlamıyla doğru hatta ne yazıldıysa
.......

Vat yok sales tax var o var bu var( usa dan aldim sales tax %10 un ustune geliyordu) Oyunlar icin bandrolun fiyatini yazarsan buraya hep beraber ogrenmish oluruz.guvenlik dersen kredi kartlari ile ilgili o senin haklarini ne derece bildigine bakar.

bandrol fiyatını bilmiyorum bilmek zorunda da değilim biliyosan sen yaz

ama ben hiçbir siparişimde vat ödemedim sonuçta üzerine Türkiyede binen vergilerin ne kadar yüksek olduğu bir gerçek bunu tartışlmaya bile gerek yok, bandrolün getirdiği yük 1 lira bile olsa bir artı masraftır, anlatmak istediğimi anlamaya çalışmamışsın bile[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca burda konu ya da savunduğum şey bu insanların oyunu Türkiyede satış fiyatının normal olup olmadığı değil, yurtdışından alırken gümrük ödemediğiniz, Türkiyeye getiren firmaların ise gümrük ödemekle kalmayıp diğer bir takım şeyleri de üzerine eklemek zorunda olduklarıdır

ha 100 liralık şeyi adam Türkiyeye getirip satarken 50 lira vergi öder ve 150+mantıklı bir kârdan satmak yerine 300 liraya satarsa onu bilemem, o kendi bilecekleri iştir zaten alan alır almayan da almaz ve satamadıkları ürünü 300 de yapsalar 500 de yapsalar farketmez

ama dediğim gibi iki durum arasında dünya kadar vergi farkı var, bunu görmezden gelemezsiniz

kredi kartlarının güvenlik konusuna gelince, yüzlerce dvd yüzlerce kitap ve yine yüzlerce oyun aldım, hiçbir güvenlik sorunu yaşamadığıma göre ufak çaplı bir istatistik teşkil edebilir ve güvenlidir diyebilirim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...