OmeN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 onlarda değiştirmiş demekki ben ayın 5 inden ordan sipariş verirken 1/2/2005 die yazıyodu[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Collector's Edition sipariş edicem, kutuya baka baka ağlayacağım valla =) 175 milyon kargo dahil, ama değer direk. Oyun + harita + soundtrack vs. süper şeyler var.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bu turkiye ilginc bir ulke,bu oyun ilk hafta 400 bin satti usa,250 bin ilk gunde,noel civari 800 bin daha...yani bole talep yaratabilen bir firmanin oyununu daha ciddi,bu isleri kolayca halledebilecek gucte bir firma getireceigine,bir cd kutusu yapimcisi,bir elektronikci yapior,cok ama cok ilginc...dogal olara eline yuzune bulastirior... isletme okuyanlar bilir,pazarlamanin 4 p si vardir: Production (bu zaten blizzardin isi) Promotion Price Place Distrubutor bir firma diger 3 unde etkin rol alir,ama esen bu 3 un hicbirini yapamiorki,dogru zaman da,dogru fiyatla,dogru insanlara ulassin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben 10 gun kadar once sendit.com dan pre order yaptim (teslim dahil 25 pound) ve o gun bugun 18 subat tarihi degismedi sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 abi ben kesin alıyorum isterse 200m olsun ama alcam ya esen elektronik nerde şahsen gelip alcam bu konuyu yazanlar lütfen yazsın hemen almak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Abi esen elektronik e blizzard kıyak geciyo.Bunda annamıcak ne var adam duyurmuş işde ayın 11 de serverlar acılmasa bile esen elektronik serverlarında oynanabilcek :)))MUhaa[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yaa bidakka şimdi sizin bahsetiğiniz olay US client mi yoksa EU'mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Abi buraya niye US getirsinler?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kore box isterük :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Kore deme bana ya, 500 ping aşağısını görmek nasip olmadı 256 adsl le =) Zaten mal bu koreliler, bi tane çok kafa bi kızla tanıştım EU da da onla kasarım zaten questleri heralde, onun dışında tırt millet. Koreliler özellikle süper, bişi soruyorum "i not know english" direk ehu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 işte http://www.gameloaded.co.uk/index.php?mainpage_url=details.php&code=1138&psearch=1&menuID=&submenuID= burda ne EU gelecek yazıyor ne US gelecek ! ya yoksa bene mi göremedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ben isimlerini bile göremiyordum font hedesi yüzünden :) Onu geçtim tam lamerlardı 4-5 kere grinding yaparken adamlar üzerime npc çekip kaçıyor ölüncede cesedimde /dance yapıyorlardı... Tut birini vur ötekine..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Zincirim biraz kopuk , rahatsızlık verirsem hoş görülsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bi sorum daha var D&R mağzalarına gelmesi için öncelikle bi şirketle anlaşma yapması gerekir dimi ? Yoksa D&R kendi mi getiriyodur malları (Öğrenmek istediğim şey tarih oynaması olurmu ?) Hörmetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Neshir, abi onu bunu bilmiyorum ama işin özeti şu : erken oynamak istiyorsan internetten sipariş ediceksin, çıktığı anda postalıcaklar. D&R falan beklersen girdiğinde xp caplemiş olur millet, özellikle bu dalamar gibi tipler euhe[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 dnR , toysrus gibi yerler oyunu getirebilirler diğer şeylerden bağımsız olarak, hep getiriyorlar çünkü. ama bence de geç olur. ama gidip konuşursan bir şubeleri ile işte biz şu kadar insanız şu oyunu şu zamanda getitrseniz alıcaz kesin diye, o zaman daha iyi olabilir. çünkü mesela toysrus ta ellerinde olmayan bişiyi isteyince getiriyorlar. hasbro saolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 x firması blizzard ın türkiye distribütörüyse gayet de tartışılır. esen e diyecek söz bulamıyorum.şimdi mi açıklanır bu.daha aynı anda çıkarma çalışmalarının başladığı an haber vermeleri lazımdı.bu da ne kadar işini ciddiye alan(?) bir firma olduklarını gösteriyor. fiyat farkına hiç değinmeyeceğim, merak eden yurt dışındaki warcraft fiyatlarını buradakilerle karşılaştırabilir.[signature][hline]Fight fire with fire - Ending is near Fight fire with fire - Bursting with fear You all shall die! *bangs* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Evet dun oyunu kazıklana kazaklana weblebıden aldın (kazık esen tarafından) hadı bakalım ayın 11 dıyolar ya neyse bana pek oyle gelmıyo ama neyse pazartesı gunu ılk ısım hem esen hemde weblebıyı aramak olacak adam akıllı bı bılgı alana kadarda devam edecem en azından avaturkde getırıyo ama sanmıyom tek basına degıldır onlarada esen verecek sonucda hem leblebı hemde avaturk esene baglı anlıcanız sonuda olan bıze olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Avaturk de mi Esen vasıtasıyla satıcak? Kendileri de hallediyor olabilirler belki, bilmiyorum gerçi?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hım bence esenle ortak getırecekler sanırım neyse bu arada demın maıl geldı aha leblebı parasını kesmıs sımdıden anlıcanız onay tamamda ne zaman getırecekler lol ınsallah kazık yemeyız gec gelmez ama bura turkıye elın gavuru daha ucuz hemde zamanında getırıyo bızımkıler ıse ............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstezcan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Merhaba Weblebi adına bir açıklama yapıyorum Oyun resmi distribütörü Esen Elektronik tarafından getirilecek. Firma 11 Şubat tarihini verdi. Biz daha önceki deneyimlerimize dayanarak oyunun çıkışına bir gecikme olup olmayacagı hakkında kesin bilgi istedik. Onlar da okeylediler. Ancak tüm dunyada ya da tüm avrupada aynı anda çıkan oyunlarda bazı sorunlar çıkabiliyor. Örneğin The Sims 2 tüm dünyada aynı anda çıktı, fakat EA firması Türkiye vb (polonya vs. gibi ) ülkelere oyunu göndermeyi unuttu (ya da daha doğrusu sipariş adetlerinin düşük olması nedeniyle önemsemedi) ve oyun ancak normal tarihten 7 gün sonra çok az sayıda geldi. Wow için de aynı şey olur mu bilmiyorum ama göz ardı etmemek gerek. Oyunun fiyatı konusunda ise, bize herhangi bir piyasa satış fiyatı belirtilmediği için açıkçası üst fiyatı biz kendimize göre belirlemek zorunda kaldık. bunu iskontosuz olarak değiştirebiliriz. bundan dolayı özür dileriz. Bir noktada türkiye'deki fiyatın yüksek olmasının nedeni ne yazık ki elektronik içinde değerlendirilen bu ürünlerden alınan gümrük vergileri. ab'ye tam adapte olduğumuzda bu vergiler sıfırlanacak. Tabii bir de dünyada eşi benzeri olmayan KDV var. Bunlar fiyatı yükseltiyor. Emin olun ki şu an bu oyunu satan bütün siteler çok düşük kâr marjı koymuş durumdalar. Hatta rekabet nedeniyle fiyatlarda ufak ufak düşüşler oldu. Bilginize sunarız. M. Sercan Tezcanoğlu Weblebi Oyun Mağazası Editörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Eski benzeri olmayan Kdv mi ? Vat ne peki ? Gumruk vergisi demishsiniz peki ben Ingiltereden nasil 3.5$ shipping odeyerek getirebiliyorum bu oyunu? Samimi olmakta yarar var. 09/01/2005 GL6051613 World Of Warcraft. Includes 30 day free trial. 2 x £25.49 Item Awaiting Despatch http://www.gameloaded.co.uk [Bu mesaj Delidumrul tarafından 16 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: CriZz, 15 Ocak 2005 11:47 tarihinde demiş ki: burda es gectiginiz nokta KDV+vergiler. Yurt dişindan bir mal aldiginizda beyan edip kdv sini ve diger vergilerini ödemek zorundasiniz. Bu sistem simdilik çalışmadığı ve denetlenmedigi icin kimse kdv ödemiyor. Ama ilerde amazondanda alsak gameloadeddanda alsak kdvsini odeyecegiz, o zaman yurt içinde satilanlar daha ucuza gelecek emin olabilirsiniz. Bak burda bir arkadaş yazmış yurt dısından gelırken neden gumruk zart zurt alınmıyor diye doğru olabilir ama fiyat gercektern biraz yüksek buda sanırım kar farkından kaynaklanıyor[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 16 Ocak 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Arkadaslar acıl bana su esenın telını bılen varsa versın ya sabahdan berı adamalrı arıyom tele bakan yok ne ıs bende anlamadım bıraz arayıp muhabbet edecem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Delidumrul, 16 Ocak 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Eski benzeri olmayan Kdv mi ? Vat ne peki ? Gumruk vergisi demishsiniz peki ben Ingiltereden nasil 3.5$ shipping odeyerek getirebiliyorum bu oyunu? Samimi olmakta yarar var. 09/01/2005 GL6051613 World Of Warcraft. Includes 30 day free trial. 2 x £25.49 Item Awaiting Despatch http://www.gameloaded.co.uk [Bu mesaj Delidumrul tarafından 16 Ocak 2005 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] yukarıdaki mesajda bu anlamda bir samimiyetsizlik yok tam anlamıyla doğru hatta ne yazıldıysa çünkü siz Türkiyede kdv ödüyorsunuz ama mesela ben ingiltereden sipariş verirken vat ödemiyorum, ya da ürünün fiyatında böyle bir ekleme yok, belki ülke içindeki siparişlere ekliyor olabilirler, ayrıca o vat eklense bile oranı kdv ye göre o kadar düşük ki gerçekten de kdv inanılmaz bir fiyat artışına sebep oluyor artı olarak yurtdışından ürün alırken bandrolsüz alıyorsunuz dolayısıyla gümrük ödememiş oluyorsunuz hatta bunun bakanlığa bandrol için ödenen bir bedeli de var ayrıca, bunları da ödemiyorsunuz, bandrolsüz gümrüksüz alıyorsunuz ve üzerinde de kdv yok bu üçünü düşünürseniz yukarıdaki mesajda bahsedilen fiyat farkının doğru olduğu ortaya çıkacaktır zaten, ha tamam siz gümrüksüz ve bandrolsüz kdvsiz ürün alırken bir suç mu işliyorsunuz? kesinlikle hayır ama bu bir tercih meselesi, gidip bu tip ürünleri cebinizdeki parayla en güvenilir şekilde almak tercihi ile nerde olduğunu bile bilmediğiniz bir firmadan kredi kartı kullanarak sipariş vermek tercihi arasında bir seçim bu sonuçta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Merhaba, Warcraft oyunu 11 Şubat tarihinde satisa sunulacaktir. Yasanabilecek gecikmeler olsa dahi su anda bir sey diyememekteyiz. Siparisiniz ile ilgili net bilgiyi 11-12 Şubat gibi edinebilirsiniz. Kaldi ki firma tarafindan bir problem oldugu bilgisi geldigi taktirde sitemizde duyurulacak ve ayni zamanda urun siparisi veren musterilerimize mail yoluyla bilgisi verilecektir. Saygılarımızla Weblebi.com Satış Destek Ekibi http://www.weblebi.com Müşteri Destek Hattı: 0 212 274 5056 Fax: 0 212 212 94 85 world of warcraft sıparısını sızden verdım ve vısam ıle pesın odedım parasını eger zamanında cıkmama gıbı bır durum olursa ıptal ettırıp yurtdısından almayı dusunuyorum sıparımı nasıl ve ne zaman ıptal ettırebılırım En azından adamlar mantıklı dıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar