BaaL Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 sadece guitar hero oynıycam, gitar + bateri, bu tarz oyunların alayını oynayabilmek istiyorum. ps3/4/wii/oyunu/kopyası vs en ucuz çözüm nası olur aceba?
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 elinde konsol yoksa pc icin bulmak en mantiklisi olur da en son baktigimda oyunun bateri seti digital bateriler ile ayni fiyattaydi
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 pcye indir, klavye kısayollarını değiştir, f1-f2-f3-f4 yap, klavyeyi eline al, ayağa kalk gitar çalıyor rpsi yapıp oyna. profit?
Madcat Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 öyle deme lan çok zevkli oluyor, kendini bi pok falan sanıyon.
Smoke Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Taşınırken komple Wii için seti attım ya... Bilsem gönderdim
BaaL Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Madcat said: pcye indir, klavye kısayollarını değiştir, f1-f2-f3-f4 yap, klavyeyi eline al, ayağa kalk gitar çalıyor rpsi yapıp oyna. profit? o şekilde guitar hero 3'de knights of cydonia expert çalıyordum ^^ ya müzik ile alakalı yeteneğim yok hiç sıfır, bunda yardırıyorum ama o sebeple müzik yapmış gibi seviniyor insan çözdüm ama xbox + kopya oyunlar + gitar profit
Öne çıkan mesajlar