Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lobna Alaminin vurulma anı

masa

Öne çıkan mesajlar

Gezi olaylarının ilk günü vurulmuştu kendisi, hatırlarsanız taksim meydanında. Olaydan sonra ciddi sağlık problemleri yaşadı ve hala yaşamakta. Kendisinin azmi ve insanların desteği ile sağlık problemlerini atlatmaya çalışıyor. Lobna, vurulmadan önce üç dil biliyordu. Ve komadan çıktıktan sonra 2 yıl gibi bir sürede bunları tekrar öğrenmek zorunda kaldı. Kendinizi hayal edin, birgün uyanıyorsun ve anadilin dahil bildiğin hiçbir dil yok, sıfırdan öğrenmek zorundasın.

Neyse çok uzatmayacağım. Lobna ile konuşma bozukluğu için çalışmaya başlamıştık ancak Berline gitmesi gerekti. Kısa süre sonra dönecek tekrardan. Geçenlerde sosyal medya hesaplarında vurulma anına ait görüntüleri aradığını, dava için gerektiğini duyurdu. Ama kendisi merak ettiği içinde izlemek istiyor olabilir, orasını bilemiyorum.

Ben görüntülerin kaldırılmış olduğunu çok önceden fark etmiştim ancak ailesi tarafından kaldırıldığını düşünmüştüm, etkilenmemesi için. Ama gerçekten poliste kaldırtmış olabilir delil kalmasın diye. Neyse, lobna kafaya koymuş görüntüleri bulacak ve izleyecek. İzlemek istemekte de haklı sonuna kadar. Ama şimdi biri çıkar çat diye "aha vurulma anın" diye link gönderir ve hoş olmayabilir.

Benim istediğim şey, pati olarak görüntüyü bulalım. Belki indirmiş, kaydetmiş olan vardır. Görüntüyü bulunca ben doktoruna durumu anlatıcam ve onun dahil olmasını istiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...