BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 yani şimdi.. 0ne? 0ne mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 abi yalnız o ilk giden sektör hep çok net hizmet sektörü oluyor. aile mesleği giyim üzerine mağazacılık. millet kriz geliyor mu gelecek mi derken biz 'geldi geldi. yakında anlarsınız' diyoruz. son 1 aydır olması gereken cironun %50 si oluyor olmuyor. ki tam iş yapılacak sezondu bizim açımızdan. fındığı bitirdiler, pancarı bitirdiler, esnafı bitirdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 benim anladığım bikaç şey var küresel trendden, - global aging, gelişmiş ülkeler yaşlanıyor. özel bireysel emeklilik paketleri moda oldu. türkiye henüz o sisteme geçmedi. biz bu trendi 10-20-30 yıl arkadan takip ediyor olabiliriz. rte bağrıyo zaten çocuk yapın diye bu da ona işaret, gelişmiş ülkeler yeni emeklilik sistemleri keşfedip pazarlarken biz ucuz emek gücü sağlayan bir ülke olarak önümüzdeki cycle'a girmeye çalışcaz falan. ama belli olmaz. sonuçta sigortacılık vs. dışarda öğrenilip tr'de iş yapılabilecek parlak bi sektöre benziyo gibi. öte yandan yine gelişmiş ülkelerin becerikli genç iş gücü talebi neticesiyle başka bir alanda altın bilezik dünya emek talebine katılmaya davetiye çıkartır. - enerji, yine gelişmiş ülkeler enerji çeşitlemesine kafa yoruyor. dünya 50-60 yıldır falan petrol doğalgaz'ın belirlediği bir siyasi ilişki içerisinde. bunu aşmak için yeşil enerji'ye geçiş yapacaklar. enerji/yenilenebilir enerji konusunda bir kariyer yolu parlak olabilir dolayısıyla. - bölgeselleşme, küreselleşme dedikleri olaya gerçek anlamda daha çok var, belki de olmayacak bir şey ve her zaman lojistik maliyet engelleri olacak bu da bölgesel entegrasyonların önemini artıracak da arttıracak. birden fazla yabancı dil, uluslararası ticaret ve hukuk bilgisi hep mühim. sosyal network'ün ülke ile sınırlı kalmaması lazım. - sivil toplum çalışmaları, think tank'ler, ar-ge'ler,,, ekonomik krizler olmadıkça bunların da önü açık. bilgi çağı diyoruz ama bilgi'yi doğru düzgün toplamak ve analiz etmek ve buna uygun yeni politikalar geliştirmek, tutumlar edinmek daha da zorlaşıyor aynı zamanda. böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 SodomVsGomore said: abi yalnız o ilk giden sektör hep çok net hizmet sektörü oluyor. aile mesleği giyim üzerine mağazacılık. millet kriz geliyor mu gelecek mi derken biz 'geldi geldi. yakında anlarsınız' diyoruz. son 1 aydır olması gereken cironun %50 si oluyor olmuyor. ki tam iş yapılacak sezondu bizim açımızdan. fındığı bitirdiler, pancarı bitirdiler, esnafı bitirdiler... waikiki..avm lerde bi onlar hinca hinc dolu..zaten resmi forma gibi birsey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 o avmler zaten içine sıçtı esnafın. bizim mağaza büyükdere caddesine yakın. büyükdere caddesi üzerinde kanyon, özdilek avm, metrocity yanyana levent'te zaten. zorlu center var. mecidiyeköy'e geçersen cevahir, profilo, astoria. adamlar metro durağı olan her çıkışa bir avm girişi yaptı anasını satayım. babam iş yerindeyken akp'den kim olduğunu hatırlamadığım üst düzey biri yanında kağıthane belediye başkanı ve arkasında goygoycu ordusuyla dükkana girmiş hal hatır sormaya. herif utanmadan sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı demiş. peder bey 'yok canım daha ne yapacaksınız' diyip yapılan avmleri ve bunların girişine bağlanan metro çıkışlarını anlatmış asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 SodomVsGomore said: peder bey 'yok canım daha ne yapacaksınız' diyip yapılan avmleri ve bunların girişine bağlanan metro çıkışlarını anlatmış asdf pederin adi cevat prekazi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Böyle bir ülkede yapılabilecek en karlı iş ne acaba? Yolsuzluk haricinde asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 siyaset, gençlik kolları falan kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Şaka maka en mantıklısı o. SOME ekiplerinden yürürüm ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Mezuniyetten sonra askere mi gitsem, ingilizce kursuna mı gitsem, çalışsam mı, yoksa Endüstri Müh. mastırına için mi kafa yorsam ? Siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 çizim öğren işe alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 iyiligin icin banlamalari lazim seni once forumdan =/ dediklerinin birini yapsan bile yetecek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Bilmiyorum abi ya çok kararsızım. Her şey bir anda olsun istiyorum. Çok zaman kaybetmişim gibi hissediyorum. Yaş 24 olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 para , sağlığını geri getirebilecekse en karlı işi yap tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Zaten param var. Bize para değil, itibar lazım. Destekleyecek büyükler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 bu memlekette parası olup da itibarı olmayan bi kişi gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Sanırım bu forumda 21.yy'ın yozlaşmış değerlerine direnen tek kişi ben olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 21. yy ın en büyük değeri: "Böyle bir ülkede yapılabilecek en karlı iş ne acaba?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Profit illa ahlaksızca mı olmalı? "İnsan kazanmak*" diye bir cevap da verebilirdin o soruya. Her şey sizin nasıl düşünmek istediğinize bağlı. Edit: * Ki akıllı bir adam da böyle cevap verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 24 yasindasin. paran var. derdin ne? once bi rusya, belarus gezisi yap. ne kadar bar, disco, club varsa gez. pesine bir brezilya, venezuela gezisi yap. oralari da bi elden gecir. hatta yanlis olmus. once brezilya yap, rusya tarafina havalar iyice isininca gecersin. sonra gel tekrar ac bi baslik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 boyle diyince benim yapasim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 O da güzel bir fikir tabi, arada düşünmüyor değilim ama kariyer yapmak daha ağır basıyor. Kendi paramı kazanmak istiyorum ya. Babamın parasıyla değil, kendi paramla varolmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 ben de babamin parasi ile varolmayi istiyorum ama olmuyor iste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar