Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Kablosuz olarak pc ekranını televizyona verme özelliği. Windows 8.1 ile falan aktif olarak çalışıyor. Laptop un wireless adaptörü bunu desteklemiyor hatası alıyorum. PC windows 8.1. Ralink RT3290 802.11bgn Wi-Fi Adapter yazıyor isminde de. intelin wireless adaptörü değil ancak bunlarla falan bu özelliği kullanma imkanım varmı? televizyonda falan bu özellik var. tablet ile miracastle falan bağlandım yani görüntü falan alabildim.
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Tv nin paylaşım şeysini açmadan açmıyor benim laptop. Projector menüsünden Tv yi görmüyormu wireleess displayde _?
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 intel cpu + intel grafik kartı + intel wireless network adaptörü olması gerekiyor diye biliyorum fakat nadirende olsa bazı network adaptörleri destekliyor
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dark_Soul said: intel cpu ne alaka? intel widi 2. 3. 4. 5. nesil intel cpularla çalışıyor diye biliyorum
Öne çıkan mesajlar