Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Kablosuz olarak pc ekranını televizyona verme özelliği. Windows 8.1 ile falan aktif olarak çalışıyor. Laptop un wireless adaptörü bunu desteklemiyor hatası alıyorum. PC windows 8.1. Ralink RT3290 802.11bgn Wi-Fi Adapter yazıyor isminde de. intelin wireless adaptörü değil ancak bunlarla falan bu özelliği kullanma imkanım varmı? televizyonda falan bu özellik var. tablet ile miracastle falan bağlandım yani görüntü falan alabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Tv nin paylaşım şeysini açmadan açmıyor benim laptop. Projector menüsünden Tv yi görmüyormu wireleess displayde _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 intel cpu + intel grafik kartı + intel wireless network adaptörü olması gerekiyor diye biliyorum fakat nadirende olsa bazı network adaptörleri destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 intel cpu ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Dark_Soul said: intel cpu ne alaka? intel widi 2. 3. 4. 5. nesil intel cpularla çalışıyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar