aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 beni de katin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 alpha tester lazimsa geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 oyunun içeriği ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 içeriğie göre mi gelcen sdsf mobil oyun işte farklı bisürü konsept var şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 ben oyun programlamasindan anlamam ama socket yazarim, web service yazarim gerekirse DAO hazirlarim, WSDL yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 tabiki icerige gore, sonra candy crush sekeri cizerken mi bulayim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 senko said: ben oyun programlamasindan anlamam ama socket yazarim, web service yazarim gerekirse DAO hazirlarim, WSDL yaparim tamam babili lazım olursa iletişme geçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Grego said: tabiki icerige gore, sonra candy crush sekeri cizerken mi bulayim kendimi aga mobil bu. para nerdeyse o ha şuankiler kule kurme araba yarışı yangından adam kurtarma eş bulmaca ok atmalı düşmanlı bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 seksli bisiler olsa sex sells Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 seksten bikere başım yandı tüm işlerim değişdi. cinselliğe değnimem bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Grego said: tabiki icerige gore, sonra candy crush sekeri cizerken mi bulayim kendimi bugün peak games türkiyedeki en büyük oyun firmasıyım diyo aga. devir değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 vay la koskoca pati de bi apple ilgili çizer çıkmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 cuz gönül işi bas parayı yapim ne istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 çak behance linki basiyim parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 4 yıldır front-end yapıyorum görsel tarafa kaymayı düşünüyorum grafik tabletim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 bihnsı sildiydim al burdan yak link link2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 aga vektörel 2 tane çöp adam lazım ya ressam değil fdgjdh pati biraz tuzlu gibi zaten devlet ünivlerinin gruplarına bakim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Fakir ama oteli var. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 patielite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 di said: Fakir ama oteli var. ahahah biri yatırımsız iş parası biri dayının FARK VAR İKİSİ ARASINDA FARK VAR dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar